Akik Nagykanizsán szültek ügyeleten, milyen tapasztalatotok van? Hamarosan itt az időm, és jó lenne tudni ki-mit tapasztalt orvossal és szülésznővel kapcsolatban.
Szia!
Én is tavaly szültem, és szinte az összes orvossal találkoztam előtte, mivel szülés előtt 8 nappal már bent feküdtem. Problémás voltam, császárral szültem a főorvos úrnál. Kedves, rendes, normális volt. A végén már úgy voltam vele, hogy teljesen mindegy kinél szülök, mert szinte csak jót tapasztaltam, főleg azoktól, akiktől nagyon tartottam. (Füle, Tucsek)
Szülésznőkről nem tudok véleményt írni.
Az osztályos nővérek segítőkészek voltak, a szoptatást is Ők mutatták meg, mert a a csecsemősök nem foglalkoztak vele.
Ha lenne még kérdésed nyugodtan írj.
Szép szülést kívánok!
Ha nincs semmi komplikáció sem a babával sem a mamával, akkor sima szülés után 4., császár után 5. nap lehet hazamenni. Reggel varratszedés, és utána irány haza.
Fáj-e a szülés? Biztosan. A 2 hét alatt láttam kismamákat vajúdás alatt, és szülés utáni állapotban is. Volt aki nagyon cudarul volt, és volt aki fel sem vette. Én nem vajúdtam, egyből császároztak, ilyenkor utána fáj 8-10 napig cudarul.
Én azzal vigazstaltam magam, hogy mindenki kibírta, nekem is ki kell bírni. És én is kibírtam!
2. voltam
Szia
Én a Zsiraynál szültem áprilisba, nagyon kedves és humoros volt, lehet azért mert épp a névnapját ünnepelte, nekem sajnos egy hétig kellet bent maradnom de akármikor meglátott mindig beszélgetett velem egy kicsit.
És azt még hozzá teszem , hogy nagyon türelmes volt a közel 5 órás szenvedést a szülőszobán még jól viseltem, de az utána következő kb 10 perces belső varrást azt végig hisztiztem jobban fájt mint az egész szülés fél percenként kérdezgettem meddig kell még varrni, közbe sopánkodtam hogy fáj, de ő csak mosolygott és mindig mondta már nincs sok és kész is van.A külső varrás már kész megkönnyebbülés volt, el is sütöttem hogy ha már itt vagyok lehetne szűkebb ne kelljen + pénzt fizetni plasztikára és igen kaptam 1,2 + öltést :)
A szülésznő egy fiatal szőke csajszi volt ha jól emlékszem Eszternek hívták nagyon aranyos volt.Az osztályról volt még egy szintén fiatalabb világos barna hosszú hajú csaj sajnos elfelejtettem a nevét emlékeztünk egymásra mikor még ott feküdtem ő is aranyos volt meg egyébként is az.
A következő szülésemnél is ezt a triót kívánom!!!!
Nem adtunk pénzt senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!