Akiknek megindították a szülést tudna segíteni? Többi lent
Figyelt kérdés
35hetes voltam mikor megindult a szülés, de visszatartották, ez hétfőn volt. Ma töltöttem be a 36. hetet és azt mondta a doki hogyha hétvégén nem indul be akkor beindítják jövő héten, mert félnek hogy elkapnánk valami fertőzést. 2ujjnyira vagyok nyitva. Ez esetben hogyan zajlik a szülésmegindítás? Oxitocin és burokrepesztés? Vagy csak az egyik? Fogalmam sincs mire számítsak.2012. aug. 24. 22:23
11/12 anonim válasza:
Nekem csak burokrepesztés volt, igaz, nekem nem folyt el a magzatvízből semmi addig, hanem picit erősebb vérzéssel mentem kórházba 39. héten. NST jó sokáig, majd burokrepesztés, ami hozta magával a fájásokat is. 3-4 óra múlva megszületett a lányom.
12/12 anonim válasza:
a fiam jól érezte magát ezért indították meg a szülést,burokrepesztés (ami nekem kellemetlen volt) utánna oxitocin,fujtatás labdázás és hamarosan megszületett a fiam.nagyon gyors szülést kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!