Mit gondoltok, lesz ebből baba a hétvégén?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam dokinál, 2 ujjnyira ki vagyok tágulva, ő tegnap estére/mára tippelte a babát. A vizsgálat után volt is tágulásos vérzésem, még ma délelőtt is egy pici, délutánig mindjárt megjön érzésem volt és majd leszakadt a derekam, majd mindez elmúlt. Annyira mondta a doki, hogy mindenórás vagyok, hogy teljesen beleéltem magam, hogy mostanra már babázni fogunk. Most egyáltalán nem érzem, hogy hamarosan szülnék. Szerintetek lesz ebből baba hamarosan, vagy húzhatom még akár a kiírt időpontig is, ami szeptember 6 (vagy uh alapján szept. 1.)?2012. aug. 24. 18:23
11/11 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, szeptember 1-jén 2 óra leforgása alatt megszületett a babám! 5-kor még itthon ébredtem, 7:00-kor pedig világra jött a kisfiam a kórházban. Nem voltak nagyon erőteljes fájásaim, így nem siettem a kórházba, kész szerencse, hogy nem késtem le a szülést. Még amikor beértünk, akkor sem éreztem, hogy ennyire előre vagyunk haladva, pedig már 4 ujjnyira ki voltam tágulva. :-)
2012. szept. 4. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!