Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki mibe öltözött...

Tibor215321 kérdése:

Szülés után ki mibe öltözött hálóing, pizsi vagy póló halásznaci annyi mindent látni már nem tudom mi a módi?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit vigyek majd magammal valaki szerint a hálóing tök ciki nappalra

2012. aug. 23. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

szülsé után csak a köntöst vettem a szülős hálóingem fölé.

aztán hálingben vagy rövid nadrágos, gombos fölsős pizsiben voltam a kórházban. amiben otthon is ágyban lennél, azt vegyél. csak érdemes könnyen hozzáférhetővé tenni a melled.

2012. aug. 23. 15:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Én volt, h hálóing és köntösbe rohangáltam, volt, h melegítőbe, mikor milyenem volt! Pont a kórházba nem érdekelt, h hogy nézek ki! :D
2012. aug. 23. 15:30
 13/21 anonim ***** válasza:

én spagettipántos cuccokban voltam. Két ilyen hálóingem van, megy egy halom trikóm. Így azokat vittem be. A trikóhoz pizsinacit vettem fel.

Nekem kis melleim vannak, így a trikó pántját lehúztam, és szoptathattam, nem kellett melltartó sem, mert a cicibetétet tartotta a trikó.

A hálóköntös csak nehezéknek volt nálam, egyszer sem vettem fel. (két szülésnél is feleslegesen cipeltem el)

2012. aug. 23. 15:38
 14/21 anonim ***** válasza:
Jobb ha van nálad hálóing meg pizsi is. Nekem könnyebb volt a hálóinget le fel venni,mint a pizsamát,főleg zuhi után. A lényeg inkább hogy sokat vigyél,mert én pl. átáztam egy jó párszor hiába volt alattam pelenka nagyságú betét! :S
2012. aug. 23. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Felül gombolós hálóingben voltam, ahogy mindenki más! Nem volt ciki
2012. aug. 23. 19:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Az itteni kórházban adnak hálóinget a szüléshez és a bent töltött napokra is.Mivel ezt nem tudtam én vittem hálónget amit ki lehet felül gombolni,de nem volt így rá szükségem.
2012. aug. 23. 21:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Pizsama. A felső része elől hosszan gombos volt.
2012. aug. 23. 21:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Elsőnél spagettipántos hálóinget vittem, abban is kényelmesen tudtam szoptatni, de nem volt jó érzés.

Második szülésnél melegítő nadrág(csini) hozzájuk olyan felső amiben lehet szoptatni. Sokkal kényelmesebb volt nappali viseletnek.

2012. aug. 23. 21:59
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát sok helyen nem engedik a pizsit, meg az ilyen nadrágos megoldásokat, sőt még a bugyit sem szülés után! Mert amikor jönnek vizitelni, akkor még ne kelljen várni a kismamára, hogy vetkőzzön.

Én pántos hálóinget viszek (gombosat utálom).

2012. aug. 24. 11:38
 20/21 porcukormókus ***** válasza:

Elsőnél vittem ezt is, azt is. Éjszaka hálóingben aludtam- megjegyzem nagyon utálom, itthon soha nem használom, de ott nem zavart túlzottan.

Nappal meg sima otthoni ruhákban voltam. Kizárt, hogy egésznap pizsamában vagy hálóingben kóvályogjak.

Szóval nappalra halásznaci (persze nem farmer, hanem tréningszerkó-szerű), meg spagettipántos trikók. Alatta szoptatós melltartó (na én azt se szerettem, mert nem valami csinik, de valljuk be, jó találmány), és a második naptól néhány órára hordtam a hasszorítómat is. (nekem bejött)

De Te legyél abba, ami Neked jól esik, hidd el,a kórházban nincs olyan, hogy valami ciki. Úgyis mindenki magával meg a gyerkőcével lesz elfoglalva! :)

2012. aug. 24. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!