Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után ki mibe öltözött...

Tibor215321 kérdése:

Szülés után ki mibe öltözött hálóing, pizsi vagy póló halásznaci annyi mindent látni már nem tudom mi a módi?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit vigyek majd magammal valaki szerint a hálóing tök ciki nappalra

2012. aug. 23. 14:09
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
100%
Én hálóingbe, amit felül ki lehetett gombolni. A szoptatás szempontjából ez volt a legpraktikusabb számomra. Lehet nagyon csini szoptatós hálóingeket kapni.
2012. aug. 23. 14:13
 2/21 anonim ***** válasza:
78%

Ami neked kényelmes. Valaki szívesen hordja a hálóing, fürdőköpeny összeállítást (bevallom nekem egyik sincs). Én nappalra egy pamut felsőt/ujjatlant és rövidnadrágot vettem fel. Éjjelre meg rövid pizsit. Úgy ahogy otthon is.

Bár ha apukaként mész be kedves Tibor, a hálóinget nem ajánlom. :)

2012. aug. 23. 14:14
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

első babámnál még mindenki azt mondta hogy hálóing-köntös kombó. Hát utáltam. Tök betegnek éreztem magam tőle..

Második gyerekemnél már csak (nyáron) rövidebb halásznacit (jó kis pamutos puha derekú)meg ujjatlan felsőket vittem. Abban is ugyanúgy tudtam szoptatni. Hálóinget csak estére -éjjelre vettem, mintha itthon lennék.

2012. aug. 23. 14:19
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én hiába vittem magammal a kórháziban kellett lenni.Otthonra meg pizsi.
2012. aug. 23. 14:19
 5/21 A kérdező kommentje:
:D:D:D nem nem anyuka ként megyek szülni majd férjem regizett be. nem szeretem a sima hálóingeket viszont kórházba mégsem illik valami szexi cuccot viselni:) Viszont szoptatásnál elég kényelmetlen ruhába lenni akkor nézek valami csini háló inget
2012. aug. 23. 14:20
 6/21 timszy25 ***** válasza:
100%
Szia!Én mivel júniusba szültem ezért napközbe térdnadrág volt rajtam meg póló csak éjszakára vettem fel hálóinget.
2012. aug. 23. 14:29
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
[link] Itt találsz olyanokat, amiken szoptatós nyílás van és nem olyan nagyon hálóingesek :) Nekem rejtett szoptatónyílásos anita hálóingem van, még a nővér is megdícsérte ;)
2012. aug. 23. 14:33
 8/21 anonim ***** válasza:
Vannak már nagyon jópofa pizsik is. Nem vagyok hálóing párti, de mindkét gyerekem császárral született. Ezt ugye nem lehet előre kiszámítani, de ha valakinek csaszija volt, akkor a seb nagyon tud fájni, ha nadrágban vagy. Nekem pamut polóhálóingeim voltak és egyáltalán nem kívántam a nadrágot....
2012. aug. 23. 14:49
 9/21 anonim ***** válasza:

Elsőnél vittem hálóinget, és ahogy valaki már írta, betegnek éreztem magam. Meg minden délelőtt nézték a viziten, hogy mennyire húzódott vissza a méh, ilyenkor mellig fel kellett húzni, ez zavart.

Másodiknál spagetti pántos felsőt vittem (kínaiban vettem, elvieleg hálócucc, bugyival együtt a pántja állíthat mint a melltarttó, kb. egy ezres volt/szett), ahhoz térd alattig érő leggingset. A felső alá szoptatós melltartót vettem, de aki nem igényli, anélkül is jó.

2012. aug. 23. 14:54
 10/21 anonim ***** válasza:

Soha nem hordok hálóinget, de szülés után jól esett abban lenni. Van 4 hálóingem, kétszer szültem, most fogok harmadszor, de ezek kizárólag kórházi célra lettek véve, itthon én pólóban és bugyiban alszom.

De ott a kórházban nem akartam pólóban lenni, mert ahhoz kellett volna vagy kellene mackónaci is, abban meg nem szeretek fetrengeni.

Lehet pizsamát kéne venni :)

De mindegy, most már jó ez így, több gyereket úgysem tervezünk, marad a hálóing így utoljára :)

Kétszer másik kórházban szültem, mindkétszer 3-an voltunk egy szobában, de mindig mindenki hálóingben volt.

Mivel nem jöttek hozzám látogatók hadai, ezért egész nap csak feküdtem és babáztam, ehhez pont jó volt a hálóing.

2012. aug. 23. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!