Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ti bevállalnátok így?

Ti bevállalnátok így?

Figyelt kérdés
16 napja szültem gátvédelemmel, de 2 helyen repedtem, de úgy vettem észre, hogy már felszívódtak a varratok, minimálisan fáj még a helye pisiléskor és még kicsit meg is van, de az is már múlik rendesen. Az lenne a kérdésem, hogy óvszerrel szerintetek már bevállalhatnánk egy próbát a párommal vagy még azért ne? A méhemnek ártana, ha már lefeküdnénk?
2012. aug. 22. 11:28
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Várjatok még, nem hiába van a 6 hét! Én nem kockáztatnék... Ki lehet bírni amíg a doki is rábólint a dologra. Ha annyira szexelni akartok, akkor pettingeljetek, de én lebeszélnélek a behatolásos szexről.
2012. aug. 22. 11:33
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
hát azért a 16 nap nagyon korai!alig több mint 2 hét.én mind a 2 szülés után a 4 hetet megvártam és akkor is csak óvatosan.
2012. aug. 22. 11:36
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Igen artana, mert a meh ilyenkor egy friss seb! Nagyon komoly fertozeseket lehet igy osszeszedni! A 6 het azert 6 het, mert addigra gyogyul meg a meh!
2012. aug. 22. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
semmi szex! orgazmus se! bírjátok ki azt a kicsi időt,kontroll után már lehet,de ha akkor is azt mondja a doki h várj,halgass rá
2012. aug. 22. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
93%
Még nagyon korai!!! Nem a gátad miatt kell várni 6 hétig a házasélettel és az ülőfürdővel, hanem ahogy írták, a méhed miatt! Mert az bizony, egy eleven, nyílt seb, idő kell, amíg regenerálódik, addig nagyon-nagy a fertőzésveszély! Ha a 6 hetes kontrollon a doki mindent rendben talál, utána lehet.
2012. aug. 22. 11:46
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

Most alakul odabent minden, áll helyre.

Olyan szalagok mehetnek egy korai házasélettel tönkre, aminek hála akár a méhed is megsüllyedhet...

Na meg a fertőzések, hiába az óvszer, sajna feljutnak nemkívánatos dolgok.

Ki kell várni azt a 6hetet, hogy rendbe gyere.

2012. aug. 22. 11:53
 7/9 anonim ***** válasza:
93%

Még várjatok, nehogy baj legyen.

6 hét nem véletlen van kitalálva.

Pláne, hogy még fáj és még vérzel is ==== nem gyógyultál még meg belül egyáltalán!!!!!!!

2012. aug. 22. 12:02
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor tényleg várunk vele, nem merek kockáztatni, 5 hónapja nem élünk szexuális életet, mert féltettük a babát, akkor ezt a 4 hetet már ki fogjuk bírni. Orgazmus is tilos ilyenkor? Miért? Egyszer már volt 2 napja. Lehet belőle baj?
2012. aug. 22. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem vállalnám be, még ha úgy is érezném, hogy menne. Mi még nem jártunk együtt 1 éve a most már férjemmel, amikor megszületett a kislányunk, szóval egy elég friss kapcsolatba született a babánk, gyakorlatilag az utolsó napokig éltünk szexuális életet, így elég nehéz volt kibírni azt a 6 hetet, amíg nem lehetett újra. De ő is, én is úgy voltunk vele, hogy inkább várunk, minthogy valami gáz van, és amiatt újabb elvonási időre kényszerülnénk. :-)
2012. aug. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!