Egypetejű ikrek közül az egyik meghal/19héten/, a majdani szülésnél mit vagy hogy dokumentálnak? A halott magzatot megemlitik e valamilyen formában?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 20:49
21/22 A kérdező kommentje:
rendben, majd irok szocpol kerdeskorben is, koszi a tippet szerintem fogadjuk.
A meddosegiben az jarja hogyha nincs penzed ne akarj gyereket!!
Egyébként a lombik kibírható az első 5 t? Ben van tb tamogatas. inszeminációval összehasonlítva szinte ingyen van/ inszem 1 alkalom 35 év alatt min 80 ezer, de nekünk pl a 3. Inszem 200 ban fájt/ ehhez képest a lombik max 40/alkalom kb.
2012. aug. 23. 09:29
22/22 anonim válasza:
Akkor nektek is van tapasztalatotok ezek szerint :-(((Olyan szerencsésnek érezzük magunkat, hogy sikerült spontán. De elég sokat beszélgetjük, hogy ha a másodikra keményen zsebbe kell majd nyúlni, mert vissza kell menni a meddőségibe ,hogy legyen. Egy kicsit úgy fogom érezni, hogy a meglévőtől vonom el a pénzt:-((( igen tudom, sajnos,hogy alkalmanként is eltérnek a dolgok. Még mindíg van barátnőm, akik azóta is járják ezt a kálváriát, sokadik sikertelen inszemen, és lombikon túl vannak, nekem meg itt rohangál az 1 éves kisfiam... ha a dokival nem megy máshogy kell egy kis csúszópénz ;-) csak pozitívan nagyon drukkolok, rendben lesz minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!