Egypetejű ikrek közül az egyik meghal/19héten/, a
majdani szülésnél mit vagy hogy dokumentálnak? A halott
magzatot megemlitik e valamilyen formában?
Pedig neked kellene visszafognod magad.
[link]
Szerinted itt hogy oldják meg?
[link]
És itt?
Mielőtt mást hülyének nézel, nézz magadba. Nagyokos!
2012. aug. 21. 22:18
12/22 A kérdező kommentje:
egypetejűek egy magzatburok egy mehlepény van, de az amnionhártya megvan. Olyan műtéten van túl a nejem ahol sajnos az egyik baba köldökzsinórját elkötőtték de az amnionhártya megvan így a halott fiamból semmilyen fertőzés nem jut a másik babánkba. Persze magyarországon ezt nem tudták megcsinálni. Az is igaz hogy ezer magyar orvosból ha 50 tudja , hogy miről lehet szó akkor lehet túloztam. Ha az előző magándokitól s a péterfyből nem jövünk el, már lehet a nejem sem élne. Na de elkanyarodtam a kérdéstől. Csúnyán hangzik de a műtét nem ingyen volt, s talán az oep el nem sikerül zöldágra vergődni. S van 2 gyerekes szocpolunk, ahol ha a gyermek halva születik akkor is figyelembe veszik. Ezért kérdezném. kérem a további válaszolókat, hogy ne itéljenek el.
Nagyon sajnálom ami történt veletek! Mi is vettünk fel szocpolt, de ha jól emlékszem a szerződésre le van írva benne pontosan, hogyha a magzat betöltött 25-hét után hal meg akkor jár rá a támogatás. Ki volt a dokitok? Én is s Péterfyben szültem.
2012. aug. 22. 08:48
14/22 A kérdező kommentje:
dr. Móricz Katalin, de mint kiderült ő csak szerződött orvos. Igaz a korhazban az uh s orvos -fiatal jóképű feszülő nacis orvos, szerencséjére most a neve nem jut eszembe- is azt mondta hogy minden rendben. Persze nem volt, legalább ha azt mszrevette volna hogy az egyik fiam szinte semmit nem pisil míg a másik fullon dolgozik, akkor most nem egy babáért reménykednénk. Senkinek nem ajánlom a Péterfyt juli 1 tol megkapták a 8. Kerületet is, minden hátr,nyával, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy ha kevesebb dölyfösség lenne bennük s elmenének a továbbképzésre akkor most egy kis élettel több lenne .
15/22 A kérdező kommentje:
köszi a választ, így már nem kell legalább kutakodnom ez után.
Hol végeznek olyan műtétet egypetéjű ikreknél (akik nem azonos burokban vannak), h lekötik az egyik köldökzsinórját?
Azt figyelembe veszik, ha halva születik , igen. DE ez a baba nem halva születik, már sajnos nem él, ezt fel kell tüntetniük a dokiknak a papíron...Az nem lesz gond?
2012. aug. 22. 10:58
*azonos burokban, de rem. érthető. Csak érdekel.
2012. aug. 22. 11:04
Az volt a gond, hogy egyik baba nőtt a másik nem nőtt? vagy pontosan mi volt a gond?
Most mennyi idős kismama a feleséged?
Nagyon-nagyon sajnálom!
2012. aug. 22. 11:35
19/22 A kérdező kommentje:
valóban úgy találtam meg hogyha a 26. Hét után halva születik... Tehát ha szerencsénk van s a nejem nek sikerülne legalább a 33-36 héten szülnie, akkor már az életben maradt baba is jó eséllyel egészséges maradna. A már most halott baba - vagyis a halott s mumifikalodott magzat, szerintem erre hivatkoznanak, is akkor "születne" meg. Na vajon akkor mi a helyzet, erre semmi konkrétat nem találok.
vica olyasmi lenne bizonyos esetekben, nálunk egyformák voltak -még- méretileg de az véráramlás miatt az egyikuk életfunkció nagyon rosszak voltak. De ha a placenta nem az elso falon helyzkedne el akkor sokkal tobb esély lett volna. Ausztriában van/volt a műtét. S aki észrevette s felismerte, gyanította s felhívta az itteni dokit hogy vajh tényleg az lehet e ami, ő pedig a sote2 es Dr. Lintner Balázs uh s szakember
Szia 13-as vagyok.Hát kíváncsi leszek, hogy szocpol szempontjából mit mondanak. Bár amilyen mocskos szemetek a bankok pff... én a helyedben azért megpróbálnám megbeszélni a dokival, hogy úgy írja a papírokat, hogy nektek kedvezzen. Inkább az legyen benne kiemelve, hogy hanyadik héten születik halva, ne az , hogy méhen belül mikor vesztettétek el. Így kénytelenek elfogadni. Én is sokat filóztam ezen az egészen, mert nálunk nem jött össze a baba. Férjemnek sajna kevés a spermaszáma. Jártunk meddőségibe stbb.. végül összejött spontán, már készültünk a lombikra. De mikor felvettük a hitelt a szocpolra azt mondták, ha orvosi papír van a meddőségről nem kell visszafizetni a szocpolt. A bankba kérdeztem, hogyha nekünk nem lesznek 100 ezreink ha nem sikerülnek a lombikok mi van. VAgy azokkal akiknek még megpróbálni sincs pénzük. Erre rögtön mondták akkor vissza kell fizetni... A második még így is kérdéses de remélem megsegít minket a jó Isten, és ha hosszan is de összejön spontán. Azért majd megírod mi lesz a vége? Nagyon drukkolok nektek. Erősen kell hinni, hogy minden rendben lesz!!!!
2012. aug. 23. 08:49
Kapcsolódó kérdések: