Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is volt negatív élménye...

Másnak is volt negatív élménye BöröndiZsuzsa szülésznővel? (Szent Istvánba)

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömtől rosszat hallottam róla, ő tavaly szült nála! Akinek van jó és rossz kritikája írjon! Ismerősöm azt mondta, hogy elég felületes volt, későn hívta a dokit!
2012. aug. 21. 15:02
 1/1 anonim ***** válasza:

Személyes tapasztalatom nincs vele kapcsolatban,"csupán" annyi,hogy a sógornőm szült (volna) nála.A vajúdás 8 órája alatt azonban nem sikerült megérkeznie,csupán a toló fájások legvégére..Állítólag szülés után szabadkozott,hogy elromlott a kocsija,nem tudott taxit hívni stb..ennek ellenére,ahogy hallottam a pénzt szívesen elfogadta volna.

Az ügyeletes szülésznő(Rákóczi Ági) azonban nagyon rendes volt,és én is nála fogok szülni 10 hét múlva:)Gátvédelem,természetes szülés párti,szerintem abszolút megbízható.

Csűrösné Erzsit és Hajdú Barbaráról hallottam még az ismerősök körében lévő anyukáktól,előbbiről jókat,utóbbiról rosszat.

Mikorra vagy kiírva?

Böröndi Zsuzsa lesz a szülésznőd?Ki a dokid?:)

2012. aug. 21. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!