Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Programozott császárom lesz,...

Programozott császárom lesz, meg tudtok nyugtatni?

Figyelt kérdés
Az első babánk 8 éve természetesen született, hosszú vajúdás után és fájdalomcsillapító nélkül. Gyorsan felépültem. Most progis császárom lesz sajnos, aminek nem örülök, de muszáj. Félek a műtét utáni első hetektől, hogy lassabban indul be a tejem, fájni fog a seb, napokig kell szúrni magam itthon is véralvadásgátlóval... Nevessetek rajtam, igazatok van, de akkor is félek ettől is! Egyedül szeretném ellátni a babát, az első naptól én akarom pelusozni, fürdetni, dajkálni... Ment ez nektek??
2012. aug. 21. 10:43
1 2
 11/11 Disi ***** válasza:

Most hogy elolvastam a hozzászólásokat eszembe jutott még valami. Jobban mondva kettő dolog. Tényleg elröppen az idő, nem veszed észre. Viszont én úgy tudom, hogy ha beindul a szülés altatásban csinálják, ha nem akkor csak érzéstelenítéssel. Ezt esetleg kérdezd meg a dokidtól.

A másik, hogy egy momentum nagyon megmaradt: mikor kiemelték a kislányom felsírt, aztán gyorsan átváltott hüppögésre. Először csak felemelték a lepel fölé hogy megmutassák, utána megvizsgálták és odahozták oldalról hogy megsimogathassam, akkor már nem is hüppögött. Az a fehérbe bugyolált kismanó először elnézett jobbra aztán balra, majd belefúrta a tekintetét a szemembe... onnantól kezdve kész voltam (még hogy nem látnak csak 25-30 centire) :))). Olyan gyönyörű volt az a pillanat, míg élek nem felejtem el. Na és hadd ne mondjam onnantól kezdve azt csinálhattak volna velem amit csak akarnak :))) Olyan eufória öntött el, amit még soha nem éreztem. Te már biztos átélted ezt, hisz van már egy gerkőcöd, de akkor úgy éreztem, hogy megnagyobbodott a szívem, úgy túlcsordult szeretettel. Lehet balgán hangzik, de csak így tudom leírni amit akkor éreztem.

Szerintem sokkal könnyebben veszed majd az első heteket, mert már egyszer ezt végigcsináltad csak nem műtéti sebbel. Én legalábbis így képzelem, hogy ha lesz kistesó emiatt könnyebb lesz. Nálatok a tesó már nagyobb, őt már könnyebb valamivel ellátni, és tud is majd segíteni.

Jó babavárást kívánok!

2012. aug. 24. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!