Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez hogy történhet meg?

Ez hogy történhet meg?

Figyelt kérdés

Születik egy korababa 1400grammal egy kisvárosi kórházban. Félreteszik egy kórterembe, hogy úgysem éri meg a reggelt. A nagymamának kell intézkedni, aki takarítónő a megyei kórházban, ő szól a szülész főorvosnak, aki letelefonál a kórházba, hogy a 6órával ezelőtt született koraszülött miért nincs még náluk?

Erre a doki, akinél született a baba annyit mond a szülőknek, hogy " miért nem mondta, hogy ilyen kapcsolatai vannak, maga meg a gyereke már rég a koraszülött osztályon lennének.."

2012. aug. 20. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán feljelenteném.Név szerint.A nővért aki félreteszi,a dokit,mindenkit aki ott volt.
2012. aug. 20. 22:59
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Magyar egészségügy, és akkor sírnak a kévés fizetés miatt.
2012. aug. 20. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Bocs de ez lehetetlen. Ebben valami ferdítés van.
2012. aug. 20. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen szerintem sincs.
2012. aug. 20. 23:08
 5/9 A kérdező kommentje:
Jajj, bocsi, most látom nem írtam, hogy ez 45 éve volt, anyukám születésénél. Így már azért persze más, elhiszem, hogy a 21. században hihetetlen lenne. De nekem valahogy a 60s években is annak tűnik. Ennyire fejletlen volt ez egészségügy?
2012. aug. 20. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Abban az időben el tudom képzelni hogy egy ekkora babát nem tudtak megmenteni, ez a mai kor vívmánya ...
2012. aug. 20. 23:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Szomorú,hogy ilyenre képes egy doki,hogy úgy se éli meg a reggelt.. Azért az 1400grammos csecsemő nem olyn pici..
2012. aug. 21. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:
Anyukám mesélt egy hasonló sztorit abban a kórházban és abban az időben amikor születtem (30 éve). Kirakták a korababát egy vesetálba a női wc-be, ahol egyszer csak felsírt. Nagyon nagy botrány lett belőle anno, több orvos is börtönbe került, többeket pedig kirúgtak.
2012. aug. 21. 21:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Úr Isten, Kedves kérdező, és 21:15-ös! Ettől még a hideg is kirázott, csak úgy borsózik a hátam...!! :-(( De nem tudom hogy lehetett ilyet tenni, akár mikor is..:(
2012. aug. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!