Történhet ilyen szülés alatt?
Nekem régebben voltak olyan erős menstuációs görcseim, hogy hánytam.
Szülés közben is előfordul ilyesmi?
Valaki leírná, hogy pontosan milyen fájdalom ez? :) Bazierős (és még annál is erősebb) menstuációs fájdalomhoz hasonló?
Félek..:( Nem tudom mire számítsak, és ettől félek...
szerintem ezt nehéz pontosan megfogalmazni!
az egyik barátnőm pl: szinte fájdalom nélkük szült.úgy kellett neki szólni,hogy mikor nyomjom,mert nem érezte a tolófájásokat sem.
nekem erős menstruációs fájásaim voltak,és majd leszakadt a derekam,2perces fájásoknál tartottam amikor a császár mellett döntött az orvosom.
de ha ennyre félsz kérj érzéstelenítést majd
Az edától még jobban félek :)))) Borzasztó a gerincszuri... :S
Nem magától a fájdalomtól félek, hanem attól, hogy nem tudom mi vár rám.. Ha tudom, hogy kb milyen fájdalmat fogok érezni és hol, akkor sokkal kevésbé fogok izgulni. :)
Nekem fogalmam sem volt, hogy a fájásoknál hányás előfordulhat. Na én vagy ötször hánytam vajúdás alatt, mert kicsi vagyok, közel vannak a szerveim egymáshoz, és ahogy a méhem összehúzódott a fájáskor, az a gyomromat is ingerelte. Persze hasmenésem is volt, úgyhogy remekül "mulattam" vajúdás alatt. :) Persze harmadszorra már csak vizet hánytam, mert addigra már minden kijött belőlem.
Szülés után azt mondtam, soha többet nem szülök, kb 3 nap múlva már meggondoltam magam. Hiába fájt, hasmenés, hányás, stb., legcsodálatosabb élmény volt számomra. Semmit nem csinálnék másképp, nem akarnék császárt, sem fájdalomcsillapítást.
Ne félj, minden fájásnál nyílsz majd kicsit, és erre gondolj, minden fájás kicsit közelebb juttat a babádhoz.
Nekem az unokatesóim mikor szültek mind a 2en hánytak a vajúdás alatt de nekik pl nem volt olyan hogy menstruációnál hánytak volna a görcsöktől se mástól...
Én mikor szültem akkor elképesztően fájt a vajúdás és maga a szülés is ,kaptam epidurál szurit de nekem az is eléggé fájt mert pont a fájás közben tudta beadni az orvos.Sajnos nekem volt gond utána mert lelassult a baba szívverése ,de kaptam valamit amitől rendbe jött gyorsan de utána meg abbamaradtak a fájások teljesen aminek először örültem ,mert legalább pihenhettem de mikor az orvos azt mondta egy idő után ,hogy vagy beindulnak a fájások újra 1 órán belül vagy császározni kell... Nah akkor nagyon megijedtem de végül sikerült megszülnöm a babámat.A férjemmel olvastuk valahol ,hogy az epiduráltól 5 nőből 3nak abbamaradnak a fájások és császárhoz vezet....
Bocsi a hosszú válaszért :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!