Ha elfolyik a magzatvíz onnantól meddig "kell" megszületnie a babának? És ha nincsenek elég erős fájások, mikor adnak oxitocint?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 14:47
11/17 anonim válasza:
Nekem este 10-kor folyt el a magzatvizem, és 1,5-2 óráig nem is voltak fájásaim. Utána 5 percesekkel indultam, másnap hajnalban 5:32-kor szültem meg a fiamat, oxitocin nélkül. Ez sok mindentől függ. A te genetikai adottságaidtól, a babától, a kórházi protokolltól.
12/17 Kriszti333 válasza:
Szia!
Én két hete szültem meg a fiam ugyhogy még friss az élmény!
14:10kor elfolyt a magzatvíz semmi fájás! 16:30 körül elkezdett csipkelődni a derekam de nem nevezném fájásnak! 20:00kor még a szülőszoba erkélyén szendvicseztem kibirható fájdogálásokkal! 20:30kor bekötötték az oxit 23:10kor a fiam a hasamon feküdt! :) Azt mondták amikor bekötötték az oxit h elég sok idő telt el a magzatvíz folyás óta ahhoz h fájásokat csináljanak mert magas a fertőzés veszély ilyenkor!
13/17 anonim válasza:
Szia!Tényleg orvosfüggő,de elvileg 12 óra múlva be kell kötniük oxitocint.24 órán belül pedig meg kell lennie a babának,ha más nem császár.
14/17 anonim válasza:
Szia! Leírom az én történetemet is. Éjjel 2-kor folyt el a magzatvíz, bementünk a kórházba, semmi fájás semmi tágulás. Az egész napot a szülőszobán töltöttem nulla fájással, folydogáló magzatvízzel. Antibiotikumot kaptam vénásan a fertőzésveszély miatt. Este 9-től voltak - a ctg szerint is - enyhe fájásaim. Így töltöttem az egész éjszakát. Másnap reggel fél 7-kor kötötték be az oxit és 12.20-ra megszületett a kislányom. :) Volt fogadott dokim, ő döntött így, hogy ennyit várunk. Egy szülésznőt kérdeztem akkor ott, hogy nem baj e, hogy már nincs magzatvíz és hogy ennyit várunk. Azt mondta, hogyha akkor reggel bekötötték volna az oxit, akkor már délben toltak volna a műtőbe császározni. Így meg hagyták érlelődnie a méhszájat, ezért pikk-pakk tágultam (mindenkit meglepve) az oxi beadása után.
15/17 (L) Bella (L) válasza:
Nekem fél 11-kor folyt el a magzatvíz, és kb. 3 vagy fél 4 körül kaptam az oxit. de nekem addig is voltak fájásaim, két percesek, csak nem voltak elég erősek...5re a kezemben volt a baba:)
16/17 anonim válasza:
Nekem szivárgott 41 hetesen, burokrepesztés, és egyből kötötték be az oxitocint
17/17 anonim válasza:
Adtak oxit neked végül, vagy hogy lettek fájásaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!