Mindenki fekve szül?

Szia
Elvileg Magyarországon a vízben szülést nem engedik, csak vajúdni lehet. azt én kipróbáltam, segített egy szakaszban.
Néhány kórházban van szülőszék (pl kistarcsaiban), de erről nincs saját tapasztalatom.

Erre mondaná Soma mamagésa,hogy jó nagy ökör volt aki ezt kitalálta és látszik,hogy férfi(a fekve szülést).Igaza van,hiszen,anyáink is ülve,guggolva,kit hogy ért szültek,hogy a gravitáció segítsen nekik és a babának kijönni.
Én ha majd odáig jutok,ok,hogy fekve,de nem vízszintesben szeretnémr,azért dötsenek azon az azstalon,mert én addig ki nem nyomom azt a gyereket:D
Amúgy pesten az imrében és az istvánban az alternatív szülést is támgatják:)A vízben szülést nem,de van midnen més ahogy hallottam;)

Szia!
Én a két nagyobbikat Győrben ülve szültem,szuper volt,a 3.-at Tatán fekve,mig volt szülészet,nagyon szenvedés,a 4.-et szintén ülve Tbányán,de külön szóltam a dokimnak,hogy igy szeretném és nagyon rendi volt,hogy megengedte!Szuper volt!Ajánlom mindenkinek kipróbálásra,ha van lehetőség rá!De ez is úgy van,hogy kinek mi jön be!:)))
Könnyű szülést mindenkinek!!!

Én 6 hete szültem Miskolcon. Fekve.
Akartam én sokminden mást szülés előtt, de aztán így alakult. Közben felálltam, elfordultam, felültem, de a kitolás fekve ment. És nem bántam, mert alig vártam, hogy végre valaki kikösse a lábam és ne nekem kelljen tartani :-)

Szia!
A gátmetszés is egyéni ilyenkor!Nem biztos,hogy szükséges,de ezt az orvos dönti el,sajnos!Nekem mind a néggyel volt és mindig utáltam,mert nagyon húzódott az öltés és be is ödémásodtam kettővel,elég gáz volt,de túl lehet élni,mert a baba mindenért kárpótol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!