A babám ma 7 hetes. Holnap megyek dokihoz, a hathetes kontrollra. Meg vizsgál a doki így:?
Figyelt kérdés
Szóval természetes úton szültem a kislányomat 7 hete. A múlt héten a vérzésem elmúlt, még egy kicsi sárgázás volt, de kedd reggel óta, megint vérzek, és mensi szerű fájásaim vannak. Így meg vizsgál majd a doki??Feleslegesen nem szeretnék fel menni a városba ebben a melegben, mivel több mint fél óra az út.Aki járt már így, létszi írja meg mi volt a végeredmény, miért vérzett és mikor múlt el. jah és kb 2hete voltunk szülés óta először együtt,ami egyáltalán nem fájt2009. júl. 23. 13:17
1/8 anonim válasza:
Lehet, hogy megjött a mensid.
Az orvos akkor is megvizsgál szülés után, ha vérzel.
De miért nem hívod meg, és kérdezed meg tőle? Az a legbiztosabb!
Grat a babához!
2/8 A kérdező kommentje:
Szia
Köszi a gyors választ, és a gratut:)
Nincs ahhoz korán hogy megjöjjön? Még csak 7hetesek vagyunk. Amúgy nem olyan erős a vérzés, és furcsán nagyon vörös. Sajna már nem tudom felhívni, mert most 2ig rendelt:(12percet késtem...
2009. júl. 23. 14:15
3/8 anonim válasza:
Egyébként az se baj, ha kicsit később mész a dokihoz. Menj a jövő héten, talán addigra nem lesz ilyen meleg.
Vannak, akik ilyenkor már mensiznek!
Üdv, 1.voltam.
4/8 A kérdező kommentje:
De ha a jövő héten megyek, akkor már 8hetesek leszünk, az nem gond??
2009. júl. 23. 15:23
5/8 anonim válasza:
10 hetesen voltam, nem volt gond.
6/8 anonim válasza:
Ugyanigy jartam :-) !Megjott 7 hetesen pont aznap amikor mentem a kontrollra.A doki csak mosolygott, majd megvizsgalt es felhivta a figyelmemet a vedekezesre mostantol :-)
7/8 anonim válasza:
Én is pont ezügyben keresgéltem a neten, ugyanígy 7 hetesen ez volt. Olyan válaszokat találtam, hogy ez még meg mensi, és nagyon sok nőnek van ilyen ilyenkor, csak egyszeri dolog. Kíváncsi vagyok mi lesz egy hónap múlva.
8/8 A kérdező kommentje:
Most akkor ez az "első" menszeszem lenne?? Még mindig tart, bár már nem olyan erős, de még mindig van vér. Ez már a 4.nap. És akkor mostmár lehetek terhes?? Nincs ehhez még korán?
2009. júl. 25. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!