Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A babám ma 7 hetes. Holnap...

A babám ma 7 hetes. Holnap megyek dokihoz, a hathetes kontrollra. Meg vizsgál a doki így:?

Figyelt kérdés
Szóval természetes úton szültem a kislányomat 7 hete. A múlt héten a vérzésem elmúlt, még egy kicsi sárgázás volt, de kedd reggel óta, megint vérzek, és mensi szerű fájásaim vannak. Így meg vizsgál majd a doki??Feleslegesen nem szeretnék fel menni a városba ebben a melegben, mivel több mint fél óra az út.Aki járt már így, létszi írja meg mi volt a végeredmény, miért vérzett és mikor múlt el. jah és kb 2hete voltunk szülés óta először együtt,ami egyáltalán nem fájt
2009. júl. 23. 13:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy megjött a mensid.

Az orvos akkor is megvizsgál szülés után, ha vérzel.

De miért nem hívod meg, és kérdezed meg tőle? Az a legbiztosabb!

Grat a babához!

2009. júl. 23. 14:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia

Köszi a gyors választ, és a gratut:)

Nincs ahhoz korán hogy megjöjjön? Még csak 7hetesek vagyunk. Amúgy nem olyan erős a vérzés, és furcsán nagyon vörös. Sajna már nem tudom felhívni, mert most 2ig rendelt:(12percet késtem...

2009. júl. 23. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyébként az se baj, ha kicsit később mész a dokihoz. Menj a jövő héten, talán addigra nem lesz ilyen meleg.

Vannak, akik ilyenkor már mensiznek!

Üdv, 1.voltam.

2009. júl. 23. 14:26
 4/8 A kérdező kommentje:
De ha a jövő héten megyek, akkor már 8hetesek leszünk, az nem gond??
2009. júl. 23. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
10 hetesen voltam, nem volt gond.
2009. júl. 23. 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanigy jartam :-) !Megjott 7 hetesen pont aznap amikor mentem a kontrollra.A doki csak mosolygott, majd megvizsgalt es felhivta a figyelmemet a vedekezesre mostantol :-)
2009. júl. 23. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is pont ezügyben keresgéltem a neten, ugyanígy 7 hetesen ez volt. Olyan válaszokat találtam, hogy ez még meg mensi, és nagyon sok nőnek van ilyen ilyenkor, csak egyszeri dolog. Kíváncsi vagyok mi lesz egy hónap múlva.
2009. júl. 24. 08:35
 8/8 A kérdező kommentje:
Most akkor ez az "első" menszeszem lenne?? Még mindig tart, bár már nem olyan erős, de még mindig van vér. Ez már a 4.nap. És akkor mostmár lehetek terhes?? Nincs ehhez még korán?
2009. júl. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!