Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol szülhetek, ha nincs...

Hol szülhetek, ha nincs fogadott orvosom?

Figyelt kérdés

32 hetes vagyok,és sajnos még mindig nem tudom hol fogok szülni.Valaki azt mondja,hogy csak ott szülhetek,ahová tartozok.Viszont nekem az a kórház nem szimpatikus.És nincs is olyan közel...ami közel van,az a Péterfy,az István és a SOTE I-II.Nekem ezek közül a Szent István a legszimpibb.Szülhetek ott? Hogy megy ez ha megindul a szülés?Csak besétálok és kész,mehetek is szülni? Légyszi segítsetek,tanácstalan vagyok.Előre is köszönöm.

Első babás kismama

2009. júl. 23. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is az Istvánban szültem,nem oda tartozom,igaz,nekem volt fogadott orvosom.Különben bárhol szülhetsz.(Én a helyedben azért bemennék,és esetleg szülésznőt fogadnék.Az Isvánban mindenki profi,és nagyon emberséges.)Beindult szülés esetén besétálsz,és mész szülni.Nem fognak elküldeni.
2009. júl. 23. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Nézd meg a volt MÁV kórházat. /most ÁEK-nak hívják/ Minden héten van szülőszoba látogatás. Ott mindent elmondanak,és nagyon jól felszerelt volt a szülészete. Szülésznőt nem lehet fogadni,orvost igen. Nekem egyik sem lesz..

Üdv.:37 hetes kismama

2009. júl. 23. 10:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia

Nem akarlak elkeseríteni de ha nem indúl be magától akkor sajna oda kell menned ahol a Terhesgondozást végezték. Egyébként meg nem fognak kirakni ha sehonnan ha már beindút.

33-hetes km

2009. júl. 24. 00:35
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. júl. 24. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!