Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet az oka? Más ís van így?

Mi lehet az oka? Más ís van így?

Figyelt kérdés
9 hete császároztak meg.És azota sokat fáj a fejem.És azt vettem észre magamon hogy nagyon feledékeny lettem.Szertnék valamit csinálni de mire arra kerül a sor elfelejtem.Eddig nem volt ilyen.nem fájt ilyen sürün sem a fejem.
2009. júl. 21. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha gerinc érzéstelenítés volt,akkor az lehet az ok,bár ilyen sokáig nem szabadna neki fájni. Mivel a gerinccsatornát megszúrják,az agyvíz minimális mennyiségben szivárog pár napig,ezt úgy szokták megoldani,ha nagyon szenved az anyuka,hogy egy csepp vért fecskendeznek be az érzéstelenítés helyére és az eltömíti a járatot.De van hogy sima algopyrin infúzió és szigorú vízszintes fekvés segít.(nekem segített,pedig borzalmasan fájd,de nem engedtem újabb gerinc szúrást).
2009. júl. 21. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Terhesség előtt eléggé migrénes, fejfájós voltam, de szerencsére kinőttem belőle. Le is kopogom. Viszont a feledékenység!!! Megőrít! Meg mint aki nem e világon jár, simán el szoktam menni ismerősök mellett az utcán, ha rám nem kiabálnak. Teljesen hülye vagyok. Én már mindent felírok, de még úgy is sikerül szétszóródnom. Én azzal magyarázom magamnak, hogy minden idegszálammal a babára, és az őt érintő dolgokra koncentrálok. Remélem nálad is így van.
2009. júl. 21. 21:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Valóban van olyan mellékhatása a gerincérzéstelenítésnek ami fejfájást okoz de ez úgytudomakkor áll fenn ha nem megfelelően szúrják be vagy nem sikerül elsőre. Én így jártam sajna 12x próbálkoztak mert altatni nem lehetett és bizony csúnya fejfájásom volt utána de csa 2-3 hétig tartott kb. Keress fel egy neurológust a a háziorvos nem tud segíteni nagyon jó készítményeket tudnak adni az elmulasztására ami mellett még szoptathatsz is. Felesleges szemvedni csak kinzod magad.

Mielőbbi jobbulást ívánok.

Üdv 31 hetes km

2009. júl. 22. 11:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!