Miért csinálják 2-3 héttel korábban a kiírt időponthoz képest a császárt?
Figyelt kérdés
Barátnőmnél, meg nálam is különböző okok miatt császáros szülés várható, és még nem beszéltem le a dokival hogyan lesz, de őt befektetik a 36.héten, és már a 37.en meg akarják császározni! Miért kell az ilyesmit korábban végezni? Miért nem lehet megvárni a természetes beindulást legalább???:(2008. máj. 9. 12:56
1/5 anonim válasza:
Szia! Sajnos nem tudom a választ,de én is császáros leszek és elvileg nálam sem várja meg a doki, hogy beinduljon magától. Ami viszont érdekes az a 2-3 hét. Nekem csupán a kiírt idő elött egy héttel csinálják. Szerintem érdemes lenne beszélnie a dokijával mit miért csinál. Én is rá fogok kérdezni, hogy nem jobb e ha megvárjuk, hogy magától induljanak be a dolgok. Én csak ezt tudom tanácsolni. Igazából csak a doki tudhatja mit miért akar csinálni és azt is hogy miért ebben az időpontban....
2/5 anonim válasza:
Én is császáros leszek a szemem miatt. Mindenkinek megvan az oka, hogy mért császáros. Nálam pl.ha erölködnék, elpattanna a retinám és megvakulhatnék. Ezért nem szabad megvárni a fájásokat. Minden héten megvizsgált a doki és most a 39. hétben műtenek meg. Kérdezzétek meg a dokitól az okát,mert szerintem is korai a 36-37. hét.
3/5 anonim válasza:
Csatlakoznák az előttem írohoz én is elvileg császáros leszek a szemem miatt mert az erőlködés káros lehet de nekem még nem mondtak semmi ilyet az orvosok. 33 hetes vagyok akkor én is számíthatok erre az előrehozott császárra?
4/5 anonim válasza:
Általában a 39.héten csinálják. Egyik előnye, hogy ne a hasiban nőjjön tovább a baba,úgy a műtét is könnyebb, ha picibb.A vajúdás természetes beindulásakor is lehet császározni, de ha előbb vágnak akkor nem kell se a mamának se a babának a vajúdást átélnie.
5/5 A kérdező kommentje:
De pont az a lényeg, hogy az nagyon hasznos a babának, ha átélheti a vajúdás közben bekövetkező hormonális változásokat! Ezért lenne jó megvárni a természetes beindulást...
2008. máj. 10. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!