Ti választott szülésznőnél szültetek?
Szia!
A szülésznő csinál mindent! A nőgyógyász a kitolásnál van ott! Én fogadtam és nem bántam meg! Ha lenne majd később tesó, akkor is fogadnék! Szerintem sokat számít! Ott volt végig, erőt adott, mondta mit mikor csináljak!
Én az elsőnél nem választottam, kifogtam egy nagyon rendeset. A másodiknál őt fogadtam fel és nem bántam meg. Nem tartott sokáig, de a kérdéseimre válaszolt, még ha éjjel hívtam, akkor is.
Megmentett egy császártól, amiért nagyon hálás vagyok neki. Igaz, nem a világvége a császár, de ha már vágtak és repedtem odalent, nem hiányzott volna még a császár is.
Végig ott volt, míg szoptattam és átvittek a másik szobába. Utána még fel is hívott pár nap múlva.
Ezt egy doki megcsinálja?
Ha lesz harmadik babánk, újra fel fogom őt fogadni.
2 fiús pcos anyuka
Az elsőnél volt választott szülésznőm, az orvosom ajánlására választottam, szülés előtt nem találkoztunk, csak telefonon beszéltünk. A szüléskor nagyon sokat segített. Tulajdonképpen a szülésnél való segítség 90%a az ő dolga, az orvosom csak az utolsó fél órában tevékenykedett.
Most császárom lesz, így nem választok.
Utolsó vagyok.
Az lemaradt,hogy végül császárom lett.Velem a dokim is nagyon sokat bent volt velem a szülőszobán.Császár után az őrzőben a szülésznő volt velem és utána amikor átvittek az osztályra oda is átjött érdeklődni,hogy vagyunk.A dokim is minden nap benézett,kérdezte hogy vagyunk megy e a szoptatás,mert ha nem akkor küld segítséget :D Szóval nekem elég volt a dokit fogadni mert ő nagyon rendes orvos.
Én nem bántam meg, hogy fogadtam, mert "dömping" volt, 4-en vajúdtunk egyszerre, és megőrültem volna, ha csak félóránként néz rám a szülésznő (férjem nem ért még be, első szülés, azt se tudtam, mi fog következni).
Hozzá kell tennem, bár nagy segítség volt a szülésznő, nálunk nem volt igaz, hogy ő csinált mindent, mert az én dokim olyan, hogy még az infúziót is ő kötötte be. De azért a szülésznő is nagy segítség volt, nem bántam meg, hogy fogadtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!