Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Igaz az, hogy szüléskor nem...

Igaz az, hogy szüléskor nem biztos, hogy a választott orvosom bejöhet?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy most már ha egy szülész orvos nincs épp akkor beosztva,mikor megindul a szülés, akkor nem jöhet be levezetni. Ez igaz lehet?
2012. ápr. 9. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha van szerződése a kórházzal magánszülésekre akkor bejöhet. Ezért van tartifája,mert ő ezért fizet a kórháznak. Te meg fizetsz neki.
2012. ápr. 9. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
igen vannak olyan kórházak ahol már nem lehet orvost fogadni.Illetve terhesgondozásra járhatsz hozzá magánrendelésre,de a szüléslevezetésére nem kérheted fel.
2012. ápr. 9. 19:55
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Első, ez hatalmas tévedés, a férjemék klinikáján, ahol ő orvos, valóban nem jöhet már be más, csak az, aki aznap a szülőszobára be van osztva. Beléptető rendszer is van. És az orvosok nem fizetnek a kórháznak az eszközhasználatért, a szülőszoba használatáért, mindössze felveszik a hálapénzt, és ennyi. Ezért igyekeznek ezt megszüntetni egyre több helyen, nagyon helyesen.
2012. ápr. 10. 08:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Én azért ezt nagyon sajnálom. Az első gyerekünket a választott orvosomnál szültem, és nagyon meg voltam vele elégedve. Nekem nagyon nem mindegy, hogy ki van ott. És szerintem ez nem jó, hogy akkor most nem választhatunk orvost. Mikor más területen meg lehet választani.
2012. ápr. 10. 09:23
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 10. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg melyik kórháznak mi a gyakorlata.

Ahol az orvosoknak szerződésük van a a kórházzal, ott bizony ők is fizetnek a szülésért, hiszen magánbeteg szül.

2012. ápr. 10. 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem is hallottam ilyenről. Ezt mostanában vezették be?

Én most szültem a második gyermekemet, örülök, hogy nálunk nem volt ilyen, de egyetértek ezzel a rendelkezéssel, hiszen pofátlanul sok pénzt tesznek zsebre a dokik.

2012. ápr. 10. 12:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, hogy közbekérdezek, de honnan lehet megtudni, hogy melyik kórházak érintettek ezügyben?

Speciel én nagyon nem örülnék, ha nem a választott (tehát az általam valamiért kedvelt) orvos vezetné le a szülésemet ...

2012. ápr. 10. 13:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezd meg az orvosod. Általában ha van tarifája,akkor az szerződéses.

Ha csak azt mondja adj amennyit akarsz, az a a hálapénzes

2012. ápr. 10. 13:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Attól függ melyik kórház. Szombathelyen csak egy orvosnak van szerződése, a többi orvos nem mehet be. De hál Isten mindkét gyermekemet sikerült a választott orvonál szülnöm.

Boldog babavárást, könnyű szülést!

2012. ápr. 10. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!