Megakartam nézni a placentát szüléskor, de nem engedték, "kikanalaztak", de kérdésemre, hogy "maradt bent vmi? " flegma választ kaptam. Szerintetek elsunnyognak vmit az orvosok?
Szerintem nem lesz gond.Ez csak neked volt nagy esemény,ők csak a munkájukat végezték,valószínűleg ezért flegmáztak.
Persze,ha úgy érzed,hogy valami tényleg nincs rendben,akkor vizsgáltasd meg magad!
Egyet értek az előző válaszolóval. Ha nem bízol a dokidban, menny elegy másikhoz, hogy nézzen meg.
6 hetes kontroll úgy is lesz, ott van UH is, legalábbis nekem volt.
Ott látszik, ha valami nem oké.
Nyugi!
Babázz! A vérzés sokáig meg lesz! Kb 3 hét legalább.
Elég érdekes a hozzáállásuk! Nekem mindkét szülésem után nemhogy megmutatták, még azt is elmagyaráztàk, hogy feküdt benne a baba...(mondjuk fogadott orvosom volt, aki maximálisan odafigyelt mindenre)
Ha Te a saját egészségeddel kapcsolatban kérdezel kötelesek lennének tisztességesen tájékoztatni, és nem flegmázni!
Tökmindegy, miért flegmáztak, semmi joguk rá!! Önmagaddal kapcsolatban minden tájékoztatás megillet, ha akarod, megnézheted a méhlepényt, kötelesek bármilyen rólad szóló dokumentációt elérhetővé tenni számodra, stb.
Pont az a baj itt Magyarországon, hogy alig néhányan akarnak élni a jogaikkal. Egészen más orvosi ellátást kapnánk, ha mindenki ismerné a jogait és ki is nyitná a száját.
Mikor szültél? Hogy érzed magad?
Azért kérdem, mert amikor bent voltam a kórházban, egy nőben bizony benne hagytak a placentából egy darabot. De neki szülés után 1 nappal nagy láza lett, és görcsölt. Ha nem tapasztalsz ilyeneket akkor szerintem nincs semmi gond, mert a szervezeted jelezné, ha valami nem lenne rendben.
De ha biztosra akarsz menni akkor menj el vagy a dokidhoz, vagy abba a kórházba ahol szültél, és mond el hogy szerinted nincs valami rendben.
De szerintem ne aggódj, minden rendben lesz.
Szia!
2003-06 szültem első gyermekem fogadott orvosnál akihez minden hónapban jártam enyhén szólva lesza....ta a fejem szüléskor elment egy másik városba terhesgondozásra. Közölte velem várjak míg visszajön reggel 6-kor kezdődtek a fájások délután 6kor ért vissza a kórházba. Majdnem ki voltam tágulva de nem repedt meg a burok. 18-kor burkot repesztett burok repesztés után jöttek a fájások 19-45kor megszületett a lányom majd közölte a doki jó lenne ha sietnénk mert ő már ma piszkosul elfáradt majd kitépte a placentát összevarrt és elment 5. nap varrat szedés majd, haza mentünk a babával. A dokival megbeszéltük nem lesz a 6 héten vizsgálat mert akkor szabadságon lesz majd csak a 7 héten. 6 hétig vérezgettem barnáztam azt hittem ez normális 7hetes lett volna a lányom kedden engem hétfőn vitt be a mentő sürgősen meg kellet operálni FÉRFI TENYÉRNYI magzatburok maradt bent ami féltokozódót a méhem falára akkor már nagyon véreztem rosszul voltam Műtét közben sérült a méhem ahogy lekaparták a bent maradt szöveteket. Ha azt érzed valami nincs rendben vizsgáltasd meg magad nehogy baj legyen!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!