Mit tegyek? Többen megjegyezték, hogy mostanában megváltoztam és olyan flegma vagyok. Én is észrevettem ugyanezt.
* Ez a lány csicskáztat... Ma pl. készültünk haza és a táskánk lenn volt a földön. Neki már csak a kabátot kellett felvennie én meg még pulcsi nélkül voltam és odaszól nekem, hogy felvennéd a táskám? Én meg erre mondtam, hogy öltözöm, te mért nem tudod felvenni? És erre mondja, hogy mert nincs kedve.
Másik dolog, hogy én nagyon nem szeretem, ha utánoznak, de neki az a szokása, hogy rajzon ugyanazt rajzolja, mint a mellette ülő és ez zavar. De ha megmondom neki, hogy figyelj én nem szeretném, hogy lemásold, akkor besértődik.
Sértődjön akkor be,egészségére!
Ne legyél azért valakivel,mert akkor menőbb vagy,főleg hogyha az a valaki egy ilyen nagymenő,és elég bunkó,lekezelő veled...
Beszéld meg ezt a régi barátaiddal,hogy te újra velük szeretnél lenni,a másik lányt pedig kerüld,és hidd el,olyan leszel,mint régen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!