Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Orvosi jóslatok be szoktak jönni?

Orvosi jóslatok be szoktak jönni?

Figyelt kérdés
36+1 hetes kismama vagyok, ma voltam dokinál, szerinte 10 napon belül szülni fogok, olyan nagy szegmentumban van beékelődve a picike a medencébe már. A súlyát 2,7 kg-ra becsülte. Van olyan aki ebben a terhességi korban ilyen infót kapott és meg is szült a jóslatnak megfelelően? Szóval lényegében a jóslat beválásnak valószínűsége érdekelne:) köszi!
2009. júl. 20. 13:30
 1/6 anonim ***** válasza:

szia, nekem elöször is azt mondta a doki, hogy a nagy valoszinüseggel korababa lesz, voltak gondok valoban... (velem, testileg) azota ugy elteltek a hetek, hogy mindjart tulhordom. Tehat az en dokim (pedig egy profi, 35 eve praktizal) joslata nem jött be. Eleinte azon igzultam, hogy legalabb a 2 kg.-ot elerje, utana boldog voltam, hogy a 3 kilot is sikerült ... most pedig könyörgök, hogy csak 4 kg föle ne menjünk msr ...

Pedig en kiprobaltam nehany praktikat is mar a 37.,38., 39. heteken, de egyik sem jött be. :(

Mi azzal viccelünk a ferjemmel, hogy a kislanyunk valoszinüleg nem sejti, hogy a "bejarat" az a "kijarat" is egyben... :)

2009. júl. 20. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Egy barátnőmnek a 37.héten azt mondták, hogy mindjárt szül, erre a 41.héten meg kellett indítani a szülést!

Nekem azt mondta a doki a 39.héten, hogy még van 2 hét, erre harmadnapra megszültem.

Másik barátnőmet 36.héten hazaküldték a ctg-ről, viszlát anyuka, erre estére megszült.

Vannak ilyen sztorik :) A babák akkor születnek amikor akarnak :)

2009. júl. 20. 14:46
 3/6 A kérdező kommentje:
no, akkor ezek szerint simán eljuthatok még a 40. hétig is! :)) köszi!
2009. júl. 20. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 2 héttel szülés előtt voltam nődokinál. Megvizsgált és közölte, hogy ebből nem lesz egyhamar baba , a feje sem ékelődött be még rendesen. A ctg-n se voltak jelző összehúzodások. És mégis elment a magzatvízem a jelzett szülési időpont előtt! :) Tényleg akkor jön a baba, amikor "eljön az ideje" :)

2009. júl. 20. 15:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta az orvosom a 36. héten, hogy a faors kisfiam biztos hogy nem fog megfoprdulni, és hogy kicsit nagyobb mint az átlag, de szeritne időre fog születni. Túlhordtam 2 hetet, viszont abban igaza volt, hogy nem fordult meg, és átlag fölötti mérettel született.
2009. júl. 20. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyenekkel nem kell foglalkozni, mert csak befészkeli magát az agyadba és azért fogsz megszülni. Én 29. héttől veszélyeztetett voltam, azon igzultunk, hogy csak húzzam ki a 32.ig, majd a 36.hétig, végül 8 napot túlhordtam!

Szóval nó para, és maradjatok együtt minél tovább:-)

2009. júl. 20. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!