Máv Áek szülészet, szülőszobáról találok valahol képet?
Nincsen fent, illetve ha rákeresel a TV2 honlapján a 9 hónap című műsorra, akkor ott volt egy komplett kisfilm a MÁV szülészetéről! Itt a link, így könnyebb: [link]
Egyébként én ott szültem 2010-ben és idén októberben is ott fogok. Nagyon kellemesek a szülőszobák, van egyszerűbb, ahol "csak" a hiper-szuper ágy van, meg labda, de van olyan, amiben kád van vagy kötél vagy bordásfal... De mind nagyon kellemes, patyolat tiszta, bármelyiket kapod, elégedett leszel és jól fogod érezni magad!
Idén szültem ott, sajna csak a műtőig jutottam el. De van szülőszoba látogatás is (ki van írva a nőgyógyászaton, hogy mikor).
Olyan amilyen előttem leírták. 8 szülőszoba van, de csak 4 szokott működni, mert általában ennyi szokott kelleni.
Egyébként imádtam odajárni ctg-re.
Tök kellemes légkör volt, a falon egy csomó ott született baba képe, szülészeten belül egy várórész fotelekkel, asztalokkal, tv-vel. Egy kis folyósón mész be, középen egy üres tér van , jobbra egy recepció, egy vizsgáló, egy zuhanyzóféle wc-vel (na ezt utáltam), meg egy nem zárható egy wc (ezt is), és balra körbe a szülőszobák, meg talán 2 műtő. Remélem jól emlékszem.
Jaj még annyit, hogy van amelyik szülőszobába van minden (labda, kád, bordásfal) valamelyikbe meg semmi extra.
Kicsit hiányzott is mikor már nem kellett többet oda mennem :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!