Meddig tarthat még a szülés utáni depresszió, ez az?
utolsó elötti vagyok ujra. most olvasom mégegyszer amit irtál. h reméled h a nagy nem lesz hisztis...mi vaaaan???
könyörgöm talán neki a legnehezebb. eddig ő votl a középpontban apa-anya egyetlen szeme fénye s most osztozni kell ezen egy kis evő-alvó-bömbölő babával. tuti h neki lesz a legnehezebb hozzászokni és elfogadni ezt az uj helyzetet. s mint minden gyerek, ilyenkor h magára vonja a figyelmet mit csinál? hisztizik, rosszalkodik stb h rá figyeljenek...bár egy 4éves már nagyobb,okos s egérti jbban talá mint anno az én 21hónaposom, de még akkor is kicsi s nehéz lesz neki az elején, kb 3hónapig aztán egyre jobban efogadja majd. persze ha nem azt látja h anya-apa szereti ölelgeti óvja a kicsit, hanem ideges vele, otthagya stb akkor persze ez lesz elötte is a követendő példa..
10-es vagyok.
Nekem 4-5 hónap múlva is ugyanez lenne a véleményem. Sose mondanék olyat a saját gyerekemre, hogy nem szeretem. Sőt anyukámtól se várnám el azt, hogy mindig velem legyen. Oké, az első héten jól jön, ha segít, amíg belejövök a dolgokba, de utána egyedül is elboldogulok. Amikor gyereket vállaltam, akkor azzal a felnevelését is vállaltam.
Ha a kérdezőnek meg ilyen baja van, akkor miért nem fordul orvoshoz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!