Császármetszéssel fogok szülni, nagyon félek! Írnátok POZITÍV tapasztalatokat?
24 hetes vagyok, egy régi betegség miatt progis császárom lesz. Az első gyermekünk 20 órás vajúdás után, mindenféle érzéstelenítés nélkül, természetesen született. Nem maradt rossz emlék mégsem, bevállalnám megint :), de az orvos szerint szó sem lehet róla, az említett előzményem miatt.
De én annyira félek! A műtéttől is, de leginkább az azt követő napoktól, hetektől. A fájdalmaktól, szoptatási nehézségektől, attól, hogy az első hetekben nem fogom tudni egyedül ellátni a babát. Márpedig én nagyon akarom!
Ugye vannak jó tapasztalatok is? Nagyon várom és köszönöm!
A végén még nyugodtan fogok a műtőbe sétálni! :)
Nagyon köszönöm nektek, külön a jó tanácsokat!
1 hónapos babám van,engem is császároztak hála a magasságosnak!:-)
semmi fájdalom nélkül született a kisfiam,műtét közben dumáltam a dokikkal,mintha nem is egy operáción estem volna át!
az első felkelés elég betyár volt,de kb a 4.nap akár már Rubint Rékázni is tudtam volna.
2 napig véreztem utána,nem lett aranyerem,sem gétsebem.:-)van egy 10cm-es vágás a bikinicsík alatt,ami már kifehéredett,alig látszik.Tejcsi 3.nap ömlött a mellemből,úgy hogy amíg az egyikből szopizott a kisbabám,a másikhoz poharat kellett tartani.
A babám feje tökéletesen gyönyörű,nem nyúlt meg a feje,nem nyomta meg a szülőcsatorna.
Az egyetlen rossz az volt amikor betették a katétert.ez az egy negatív tapasztalatom van az egészből.
Ne félj!kitartást!Minden rendben lesz,de úgyis az a fontos hogy a babádnak ne legyen baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!