Szülés Zalaegerszegen. Mire lehet számítani?
Szia!
Kétszer szültem. Először 202-ban, majd 2011-ben.
Volt fogadott orvosom, de a szülésznők is nagyon kedvesek. A csecsemős nővérek is nagyon aranyosan, segítenek bármiben ha kell.
Nekem mindkétszer jó tapasztalataim voltak.
mire vagy konkrétan kiváncsi?
Én is dupláztam Egerszegen, 2010-ben, meg most 4 hónapja. Gyakorlatilag csak jó tapasztalataim vannak. :) Először ügyeletben, másodjára fogadott szülésznőnél szültem (azt nagyon javaslom, itt kifejezetten ügyesek a szülésznők, lényegében ők vezetik le a szülést, a dokik ált. csak burkot repesztenek, és ha kell vágnak meg varrnak). Azt nem tudom, a Györe mennyire gátvédelem-párti, nekem ő mondjuk nem szimpatikus, de ízlések és pofonok...
A szülőszobán legyél határozott, mert alapból fektetnek vajúdáshoz, meg szeretnek gátat metszeni - de simán el lehet kerülni, ha tudod, mit akarsz. :))
A csecsemősök egytől egyig segítőkészek - nem azt mondom hogy tündibündi mind, de gyakran jönnek kérdezni, kell-e segítség, megy-e a szoptatás, és bátran fordulhatsz hozzájuk akármivel. Még fejni is segítenek. A kórházi védőnő is rendes, furcsa a stílusa, de jó szándékú.
A kórtermek rendben vannak, napi kétszer takarítanak, amúgy a takarítónénik is kedvesek. A fürdőblokk elég ronda, de 3-4 napot simán ki lehet bírni.
A kérdés igazából régebbi,de talán láthatja még valaki,akinek hasznos lesz.
2009ben szültem,fájásaim péntek este kezdődtek,szombat délelőtt bementem 10kor,otthagytak egyedül a szobában,rám sem néztek,11után bejött egy doki,nem nevesítek,szülésznőkkel,megindította a szülést,nem olyan gyorsan ment,mint azt gondolta volna,rákönyökölt a hasamra,ordított,hogy igyekezzek,mert éhes,és ebédelni menne...a fogadott orvosom nem tudott jönni,csak a pénzért 2 nap mulva...szóval nekem ott csak rossz élményem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!