Mikor visznek át a szülőszobába? azt hallottam az itteni kórházról, ahol szülni fogok, hogy van külön vajúdó, ahova nem jöhet be az apuka. csak a szülőszobába.
ez hogy működik?jönnek a fájások, bemegyünk a kórházba, én a vajúdóba / kitudja hány órára /, ő meg a folyosón vár?akkor érdemesebb minnél később indulni a kórházba, nem?amúgy is itt van kocsival 5percre.
28hetes kismama
köszi.viszont olyat is olvastam, hogy valakinek nem folyik el a magzatvíz, csak szülés közben jön ki:S
akkor mikor?tudom, ezt majd a dokimmal megfogom beszélni, csak kíváncsi vagyok, ki hogy csinálta, csinálja, csinálná.
köszönöm előre is!
köszi.
ezek szerint, ha minden úgy zajlik, mint a "nagykönyvben meg van írva", vannak fájásaim és mondjuk éjjel arra ébredek, hogy elfolyt a magzatvíz, akkor irány a kórház.de ha nem folyik, csak fájásaim vannak / ezek az 5perces fájások hogy 5percesek?/akkor ráérek.
akkor ezt így nem lehet ezek szerint megtervezni.
köszi a válaszokat, azért még várok "javaslatokat"
meg hogy az 5perces fájások mitől 5percesek? :S
Attól 5 percesek,hogy 5 perc különbséggel jönnek.
Én sem szültem még,nekem a tesóm mondta.:)
33 hetes kismami
köszi:D
közben én is megkérdeztem tesómat, és mondta, igen hogy 5percenként jönnek.előszőr csak pl.40másodperc, majd 1-2perc végül egymásba érnek.
boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!