Veszpremi korhaz szüleszorvosai?
Szia.Régebben még lehetett,de biztos hallotál róla,hogy meghalt egy Herendi doki(nőgyógyász,most nem jut eszembe a neve),és azóta a főorvos megtiltotta az orvosválasztást,mert úgy gondolta,hogy túl sokat vállalt egy kettő.Volt akinek 50 szülése volt egy hónapban és a másiknak meg 20.Így most mindenki egyformán ügyel és nem olyan kimerültek.Sajna ez van,én is jobban szerettem volna a saját orvosomnál szülni,de nem kedvezett a szerencse,pont hétvége volt és nem ő ügyelt,ez van,mégis megszületett a manóm és az a lényeg,hogy mind a ketten jól vagyunk:D
Üdv:10hós manó anyuja
Szia! Tudom, már 2 éve annak, hogy ezt a topikot írtad, de most én járok ugyan ebben a cipőben. Pápai a dokim, ismeri minden nyavajámat és rigolyámat, de most átmegy a Celldömölki kórházba és az nekem 45 percnyi kocsikázásra van innen, és én is amiatt aggódok, hogy mentő oda le sem visz (vas megye) és mi lesz, ha előbb indul be a szülés itthon, ráadásul februárra vagyok kiírva...a másik megoldás Vp lenne, az 25-30 perc, de ott senkit nem ismerek. Te mire jutottál végül? Vp? Kit válaszottál, mi lett a vége? Örülnék, ha tudnál segíteni! Köszönöm!
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!