Elitelitek az ilyen fiatal kismamakat?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok es kisbabat varok.mar nagyon varom h megszulesen.ti mit szoltok ehhez?2012. júl. 26. 21:48
2/13 anonim válasza:
Jó lett volna ha én is teherbe esek már akkor,de nem jött össze csak később pár évvel.Sok boldogságot!
3/13 anonim válasza:
sok boldogságot hozzá. Ez nem "kor2 kérdése, hanem érettség kérdése. Tud-e valaki felelősséget vállalni egy gyermekért egész életében vagy nem. Hiába lehet valaki pl. 35 éves ha nem tud felnőni a feladathoz.
4/13 anonim válasza:
Nem ítélem el, csak felelőtlennek tartom abban az esetben, ha se egy szakmája se semmije nincs az illetőnek, mivel manapság a semmire gyereket vállalni felelőtlenség. Amennyiben tisztességesen fel tudják nevelni úgy semmi gond nincs vele.
Neked pedig gratulálok! :)
6/13 anonim válasza:
Ha a szüleid nyakára szülöd, akkor felelőtlenségnek tartom.
Egyébként csak rád és a párodra/férjedre tartozik.
Sok boldogságot :-)
7/13 A kérdező kommentje:
22 eves a jovendobeli ferjem es dolgozik.kulon lakunk
2012. júl. 26. 22:13
8/13 anonim válasza:
Gratulálok!
Te dolgozol valahol?
Én is örültem volna, ha ilyen fiatalon lettem volna anya, de kicsit kitolódott.
9/13 anonim válasza:
Ha nektek így jó, és nem a semmire szülöd, akkor gratulálok. Én biztos nem vállaltam volna ennyi idősen, de mások vagyunk, szóval én nem tudok azonosulni a 18 éves kismamákkal érzelmileg, mert én el sem tudtam volna képzelni akkor, hogy gyerekem legyen...
10/13 anonim válasza:
Én is 18 éves vagyok és 2 hónapos a kislányom. Külön élünk hármasban, a vőlegényem dolgozik, szépen lassan gyűlnek a saját bútorok, meg gyűjtögetünk ahogy tudunk. A babànak nincs hiánya semmiből. Ugy értem, hogy mi már megérettünk erre a gyönyörű dologra. Persze nem így terveztük , de ő jönni szeretett volna és mi szeretettel vártuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!