Gátvédelem csak szülőágyon?
Szent Imrében szültem kétszer
mindkétszer gátvédelemmel
az elsőnél az ágyra támaszkodva, a földön térdelve, amikor épen nem volt tolófájás, akkor a sarkaimon ültem, amikor jött a fájás, akkor felemelkedtem és az ágyra támaszkodtam, de a térdeim maradtak a földön. A doki és a szülésnő is mellettem volt a földön, vizsgálatnál mindketten az oldalukon feküdtek, a szülésznő így intézte a gátvédelmet is. Simán ment, sem vágás, sem repedés nem történt.
A másodiknál már régebb óta bent feküdtem, mert komplikációk léptek fel a terhesség alatt, indított szülés volt, és az ágyon kellett maradnom, mert amint megmozdultam, a baba szívhangja vészesen leesett. A szülésznő bocsánatot kért, hogy az ágyban kell maradnom, nem kelhetek fel, de ez volt a baba érdeke. Az oldalamon feküdtem végig, így történt a gátvédelem is, szintén sikeresen.
Az Imrében vannak alternatív dokik és szülésznők, őket keresd meg, a többiek még mindig a beöntéssel és a borotválással kezdik, és van olyan doki, aki alapból vág, ha kell, ha nem.
Az én dokim közölte, hogy neki teljesen mindegy, hogy nekem milyen pózban kényelmes, ő nagyon szívesen alkalmazkodik hozzám, mert ott az adott helyzetben nem az ő kényelme a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!