Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésért ennyit adni?

Szülésért ennyit adni?

Figyelt kérdés
Szülésért,eü.dolgozóként(másik osztályon vagyok,de u.abban a kórházban)40 000Ft adnék.Túl kevés?
2012. júl. 26. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kevés. Pláne ha nincs fogadott dokid. Mert ha fogadott van, az úgyis megmondja hogy mennyi az annyi!
2012. júl. 26. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az 1. válaszolónak, az is lehet nem fogadja el a pénzt, mert Te is ott dolgozol :)!
2012. júl. 26. 13:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Fogadott orvosom van,de nem mondott összeget
2012. júl. 26. 13:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

2010-ben szültem, fogadott dokinál, én is ennyit adtam, illetve egy személyes egyedi ajándékot. Azóta is ő a dokim, nem néz rám ferde szemmel és ugyanolyan színvonallal lát el, mint azelőtt. Adtam volna többet is, de sajna nem volt több.

2012. júl. 26. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem kevés, anno én is ennyit adtam és nem nézett rám csúnyán utána se a dokim.
2012. júl. 26. 14:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kevés, a szülésznőnek szoktak kb. ennyit adni. Dokinak kb. az egyszeri vizsgálati díj 10-szeresét. Én így tudom.
2012. júl. 27. 05:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha nem mondott összeget, akkor miért lenne kevés?Szülésznőknek pedig max 25-30 ezer.
2012. júl. 27. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!