Délpesti kórházban fogok szülni október végén. Úgy gondoltam, csak szülésznőt fogadok, orvost nem.
Már volna is egy jelöltem, csak nem tudom, hogyan szokás, hiszen csak a szüléskor találkozunk vele, mikor kell "felkérni", és hogy megy ez? Ad egy telefonszámot és amikor megyek szülni, felhívom, és ha épp nincs bent, akkor bejön, v.hogy?
2012. júl. 25. 19:12
1/4 gabszem válasza:
érdemes a 35. hét körül felkérni, mert amikor hetente kell menni ctg-re sokat tud segíteni , hogy ne kelljen órákat várni. Szerintem itt is feldobhatsz egy kérdést hogy tud-e valaki szülésznőt ajánlani a Dél-Pestiben és tuti hogy kapsz jó ajánlásokat.
2012. júl. 25. 19:18
2/4 A kérdező kommentje:
Jó ötlet, köszi! Akkor erre is várok ide válaszokat, tehát, hogy délpestiben jó szülésznőt tud-e valaki ajánlani?
ctg-re amúgy a kórházba kell járni és a szülésznők csinálják? Tehát itt lehet velük találkozni? Nekem 8 éve nagyon jó orvosom, volt, mindent ő csinált, de elment külföldre. Most nincs orvosom, a rendelőbe járok a kötelező vizsgálatokra, és hát nem nagyon tájékoztatnak, mindent úgy kell megkérdezni, ha eszembe jut, maguktól nem mondanak semmit.
2012. júl. 25. 19:34
3/4 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nagy marhaságot kérdeztem, de azt hittem, hogy ennél azért több válasz érkezik...:(
2012. júl. 27. 05:53
4/4 anonim válasza:
Én ajánlással választottam magamnak szülésznőt lassan 3 éve. Akkor a barátnőm nála szült és én is abban a kórházban akartam szülni. A 32. hét környékén hívtam fel, megbeszéltünk egy időpontot a 35. hétre. Akkor elbeszélgettünk, elmondta a lényeget és egy szülőszobai látogatásra is elvitt pár héttel később. Aztán a szülésemnél mégsem ő volt, mert családi ügyben el kellett mennie, így átadott az egyik kolléganőjének. De szerencsére nagyon jó választás volt az új szülésznő, végig velem volt a fogadott dokimmal szemben, bátorított, segített, masszírozott, gátvédelmet csinálta. Most 37 hetes terhes vagyok és egyből őt hívtam fel, remélem ismét jól tudunk együtt dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!