János kórház - Dr Márkus László - Mennyit adtatok neki szülés után?
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 08:28
21/21 anonim válasza:
Hangulatember, elso szulesnel beert tolo fajasra.. helyette csinalta szuleszno a dolgokat annak adtunk meg penzt pont ezert.. mivel nem volt ott senki nem torodott azzal h ossze vissza repedtem.. nem jott le gyerek idobe epidural lett.. szinte helyette dolgozott szuleszno..varas utan jottem ra milyen minka volt.. es meg sok penzt el is kert.. masodik szulest is janosba akartam ott meg 13. Hetbe szakrendelos csaj kozolte nem jarhatok oda az orvoshoz.. menjek maganba az osszes vizsgalatra v helyi szakrendelobe ahova tartozok.. felhivtam dokit mi lrgyek kozolte jarjak helyibe es letette telefont.. na ennyit rola.. pedig maganrendelesre is jartam hozza sot elozo gyerekemnel is jartam hozza magan rendelesbe.. hideg zuhanyken ert h ezek szerint a penz a kegfontosabb mindent naganban hat nem..most mashova jarok szakrendelo es szulesem is ott lesz egyelore nincs fogadott dokim ezek utan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!