Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » János kórház - Dr Márkus...

János kórház - Dr Márkus László - Mennyit adtatok neki szülés után?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 08:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöm nála szült 4 évvel ezelőtt ikreket. 50 E Ft-ot akartak neki adni, de azt mondta, h ez kevés, 70 E Ft-ot kért. Az apuka szülés után rohangált még egy huszasért. Azt hozzá kell tennem h az ismerősöm a 7,5 hónap alatt nem a magánrendelőjébe járt, de minden alkalommal odatolta neki az 5000-est, h majd a szülésnél ne kelljen egyszerre sokat adni. Éjfélkor vitték be az anyukát, akkor a doki be sem ment, reggel 8-ra ment csak be, 9-re meglettek a gyerekek..... Bocs, h rossz tapasztalatot írtam le róla, én is nála akartam szülni, de nem fogok ilyen órabére mellett....

32 h pocis

2009. júl. 16. 09:21
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha lehet inkább ne nála szülj ő az egyik legdrágább. Én is oda járok egy másik dokihoz viszont a Márkus állapította meg a terhességet következő alkalommal már a magánrendelőjébe akart hívni még szerencse hogy előszőr tájékozódtam a tarifákról mielőtt elmentem. Mennyi idős km vagy?
2009. júl. 16. 11:45
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ismét a második vagyok!!! És múgy meg nagyon kedély ember Én második alkalommal szinte sírva jötten ki tőle.
2009. júl. 16. 11:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, milyen orvosok vannak! Plusz pénzért ráadásul... :(
2009. szept. 5. 13:10
 5/21 anonim ***** válasza:
Előző: én ilyennek nem adnék az tuti egyetlen fillér sem!
2009. szept. 5. 13:12
 6/21 anonim ***** válasza:

Én eleve azt furcsállom, hogy egy doki előre bemondja a tarifát. Az ilyenre ráborítanám az asztalt, aztán többé a környékére se mennék.

Őszintén, én nem értelek Titeket, miért maradtok az ilyen fix tarifás pénzéhes hiénáknál??? Csak a pénz motiválja őket, és hány olyan sztorit hallottam, hogy mindennek ellenére rá se bagózott a kismamára a doki.

Az én orvosom főorvos, nem egy utolsó senki, szakmailag is nagyon profi, bármikor lehet rá számítani, mégsem hozza szóba soha a tarifát.

2009. szept. 5. 17:08
 7/21 anonim ***** válasza:
Szobatársamnak volt az orvosa, áprilisban 100 000-et adtak neki.
2009. szept. 5. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
lehet hogy drága, de a legjobb doki a megyébe, én nála születtem és nála szültem. 40e kért
2009. szept. 6. 15:07
 9/21 anonim ***** válasza:
Hát,azt kétlem,h a megye egyik legjobb orvosa...Pest megye elég nagy,és konkrétan róla még nem hallottam.De van pár olyan doki,akiről igen...
2009. szept. 6. 21:33
 10/21 anonim ***** válasza:
legalább 10 cikket tudnék mutatni amiben igen dicsérik és idézem " ....tagdhatatlan hogy Dr Márkus László a legjobb szülészek közé sorolható...."
2009. szept. 7. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!