János kórház - Dr Márkus László - Mennyit adtatok neki szülés után?
és a legpénzéhesebbekké....
1. voltam
Sziasztok. (második vagyok)
Már túlvagyok a szülésen és sajna korábban jött a picuri a Szt Jánosban szültem és még az utolsó pillanatban is nagyot csalódtam benne, a saját orvosom szabin volt de hajnalban beindult 6 héttel a kiírás előtt de nem szülhettem simán mindenféle képen császározni kellett Iszonyú fájásokkal start a kh ba az orvos akinek átadott az orvosom pont ügyeletes volt megvizsgált és közölte 1 percet sem lehet várni azonnal a műtőbe az aneztes már jött volna hozzám de a Márkus lecsapott rá egy kis csitri miatt aki soron kívül abortuszra jött jópénzért na sürgősből du 2 lett mire a műtőbe kerültem de már addigra nagyon rosszul voltam mert hála az égnek nem a gyerköccel volt baj hanem velem. na ennyt a dologrol és egyébként van olcsóbb és jobb 7000/vizit a magánrendelőjében és bármikor ha bajvol vagy csak túlstresszeltem magam számíthattam rá, bár nem főorvos de lelkiismeretes és az édesapja viszont fődoki egy másik neves intézményben. üdv
Én decemberben szültem nála. Éjszakai szülés volt és úgy hívták be hozzám. Meg is lepődtem mikor mondták, hogy otthonról jött, mert nagyon hamar beért.
Mikor hazaengedtek a férjem próbált neki pénzt adni, de nem fogadta el.
Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ő a sokadik nőgyógyászom, és ő a legfigyelmesebb.
Volt olyan hogy szombat este nagyon görcsölt a hasam.
8 óra körül felhívtam. Készségesen elmondta, hogy mit csináljak és hogy ha nem javul másnap hívjam fel és menjek be a kórházba és megvizsgál.
Sziasztok!
Én augusztusban fogok szülni és nem tudom, hogy megkérdezzem-e előre, hogy mennyibe fog kerülni a szülés?
Szívem szerint nem kérdezném meg. A férjemet sem kérdezik meg a munkahelyén, hogy mennyi pénzt kér még a fizetése mellé. Elárulná valaki, hogy mostanában mennyit kell adni Dr. márkus Lászlónak? Köszi előre is a válaszokat.
Üdv.: Prilla
Egyik kedves válaszolónak mondom:
azért ért be olyan hamar mert kb 10percre lakik GYALOG a kórháztól...sokan ezért választják őt, mert hamar beér.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!