Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » János kórház - Dr Márkus...

János kórház - Dr Márkus László - Mennyit adtatok neki szülés után?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 08:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%

és a legpénzéhesebbekké....

1. voltam

2009. szept. 7. 16:41
 12/21 anonim válasza:
Sziasztok! Az én véleményem merőben más mint a tietek. Már a 2. babával járok hozzá és semmi negatívat nem tudok mondani róla. Én lassan 3 éve 60 e Ft-ot adtam neki és nem mondta és nem is éreztette velem, hogy nem lenne elég. Nagyon kedves, türelmes doki, bár az igaz, hogy igen elfoglalt (főorvos) de rám mindíg volt ideje. És szülés után 5 ágyas szobában feküdtem és SENKINEK sem volt olyan normális a dokija mint nekem.
2009. okt. 27. 11:53
 13/21 anonim válasza:
És szerintem egyáltalán nem drága. Első vizsgálat 10, a többi 8 eFt. Én több helyen néztem ez általában átlagos.
2009. okt. 27. 11:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok. (második vagyok)

Már túlvagyok a szülésen és sajna korábban jött a picuri a Szt Jánosban szültem és még az utolsó pillanatban is nagyot csalódtam benne, a saját orvosom szabin volt de hajnalban beindult 6 héttel a kiírás előtt de nem szülhettem simán mindenféle képen császározni kellett Iszonyú fájásokkal start a kh ba az orvos akinek átadott az orvosom pont ügyeletes volt megvizsgált és közölte 1 percet sem lehet várni azonnal a műtőbe az aneztes már jött volna hozzám de a Márkus lecsapott rá egy kis csitri miatt aki soron kívül abortuszra jött jópénzért na sürgősből du 2 lett mire a műtőbe kerültem de már addigra nagyon rosszul voltam mert hála az égnek nem a gyerköccel volt baj hanem velem. na ennyt a dologrol és egyébként van olcsóbb és jobb 7000/vizit a magánrendelőjében és bármikor ha bajvol vagy csak túlstresszeltem magam számíthattam rá, bár nem főorvos de lelkiismeretes és az édesapja viszont fődoki egy másik neves intézményben. üdv

2009. okt. 28. 11:38
 15/21 anonim válasza:

Én decemberben szültem nála. Éjszakai szülés volt és úgy hívták be hozzám. Meg is lepődtem mikor mondták, hogy otthonról jött, mert nagyon hamar beért.

Mikor hazaengedtek a férjem próbált neki pénzt adni, de nem fogadta el.

Én mindenkinek csak ajánlani tudom, mert ő a sokadik nőgyógyászom, és ő a legfigyelmesebb.

Volt olyan hogy szombat este nagyon görcsölt a hasam.

8 óra körül felhívtam. Készségesen elmondta, hogy mit csináljak és hogy ha nem javul másnap hívjam fel és menjek be a kórházba és megvizsgál.

2010. jan. 29. 21:37
 16/21 anonim válasza:

Sziasztok!

Én augusztusban fogok szülni és nem tudom, hogy megkérdezzem-e előre, hogy mennyibe fog kerülni a szülés?

Szívem szerint nem kérdezném meg. A férjemet sem kérdezik meg a munkahelyén, hogy mennyi pénzt kér még a fizetése mellé. Elárulná valaki, hogy mostanában mennyit kell adni Dr. márkus Lászlónak? Köszi előre is a válaszokat.

Üdv.: Prilla

2010. júl. 11. 08:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsónak:70-100 ezer ft között.
2010. júl. 11. 14:23
 18/21 anonim válasza:
Köszönöm a választ. :-)
2010. júl. 12. 12:23
 19/21 Nigra ***** válasza:

Egyik kedves válaszolónak mondom:

azért ért be olyan hamar mert kb 10percre lakik GYALOG a kórháztól...sokan ezért választják őt, mert hamar beér.....

2011. jan. 4. 11:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem volt vele jó tapasztalatom. Nagyon hangulatember. Már az elején éreztem, hogy váltani kellene, de mégsem tettem meg, mert nem tudtam, hogy induljak el orvoskeresés terén. Szülés előtt közölte, hogy szabira megy. Így a szülésért tőlem egy fityinget sem kapott, de a terhesgondozásért végig fizettem a havi 10 ezret. Szerencsés voltam az ügyeletes dokival, nagyon kedves, aranyos volt. Rögtön bíztam benne, figyelmes volt és alapos, pedig aznap találkoztunk először. Azóta is hozzá járok.
2012. dec. 10. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!