Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért veszélyesebb a 8-k...

Miért veszélyesebb a 8-k hónapban szülni, mint a 7-ben?

Figyelt kérdés
mindenhol azt olvasom, hogy inkább jobb ha a baba a hetedik hónapban születik, mint ha a nyolcadikban. miért???
2008. máj. 6. 19:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szia. Én ilyet sehol nem olvastam. De ahol erről olvastál ott nem volt semmi magyarázat?
2008. máj. 6. 19:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Én sem olvastam ilyet,de mindenki ezzel jön.Kérdezd meg az orvosodat...Korábban volt ilyen kérdés nagyjából ezerszer,ott találsz 1-2 kimerítő váaszt.
2008. máj. 6. 20:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Állítólag azért,mert a 7. hónapban még tudják,hogy nem elég fejlett a tüdeje és adnak nekik valamit erre.A 8. hónapban viszont nem lehet tudni mennyire fejlett a tüdeje.Én ezt hallottam,de csak itt.33 hetes kismami
2008. máj. 6. 20:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia,én úgy tudom hogy a 8-ik hónapban fejlődik főként a tüdő légutacskái.És mikkor megszületik a baba akkor ezek a kis légutacskák hirtelen összezárulhatnak.A 7-ik hónapban ez még nem fejlődik,és ha megszületik akkor az inkubátorban szépen tovább fejlődhet.De ez szerintem a mai világban már nem veszélyes,mert tudnak segítenni!!!üdv 35 hetes kismama
2008. máj. 6. 20:57
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

33 hetes mami

2008. máj. 7. 07:10
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Szia.

Igazuk van az elöttem szólóknak.Ha a 8.hónapban születik,összeesik a tüdeje,mert még nem áll készen a le´gze´sre.

2008. máj. 7. 08:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 évvel ezelőtt a 8. hónapban születtem, s már akkor tudták az orvosok, hogy mit kell tenniük. Teljesen egészséges baba voltam, s most is az vagyok.. szóval ne aggódj! :-)
2008. máj. 7. 14:01
 8/11 A kérdező kommentje:
sziasztok!:) tegnap voltam dokinál (egyébként a 33. hétben járok) és rákérdeztem erre, hogy ez hogy van, mi igaz belőle. a dokim azt mondta ne aggódjak, nincs ilyen, ez csupán tévhit és a 8. hónapban szülni jobb , mint a 7.-ben, mert sokkal feljelettebb a baba minden tekintetben. mindenkinek nagyon köszi a válaszokat! :)
2008. máj. 8. 07:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Szia legalább énis tudom ezt,akkor én sem aggódom tovább.

Mert én úgy tudtam a tüdő végett.üdv 35 hetes kismama

2008. máj. 8. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
62%
Én erről pont a múlt héten olvastam egy szakkönyvben (Gyermek születik), és annyit írtak róla, hogy egy régi népi babona az alapja, és igazából nincs valóságalapja. Minél később születik a babu, annál fejlettebb. Úgyhogy nyugi:) Nagyon boldog szülést Neked!
2008. máj. 8. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!