Ha egy cmre nyitva van a méhszájam akkor elment a nyákdugó? Hogy nem vettem észre? 40 hkm
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 13:35
1/6 anonim válasza:
Nekem a nyákdugó folyamatosan távozgatott, majdnem egy héten át. Az utolsó, legnagyobb darab már a vajúdás során lépett le.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Nem feltétlenül.
Nekem akkor ment el amikor egy ujjnyiról két ujjnyira tágultam.
Eléggé nagy mennyiségű kocsonyás valami volt.
Azonban hallottam már olyat, hogy állítólag nem volt nyákdugója az illetőnek.
3/6 anonim válasza:
Én 2 ujjnyi méhszájjal mentem be a szülőszobára és nem találkoztam nyákdugóval sem otthon, sem a további tágulás alatt a kórházban.
5/6 anonim válasza:
én sem vettem észre.
mire a kórházba értem, már tolóim voltak, de még akkor sem láttam semmi nyákdugó félét.
az első babánál a 36. héten láttam valamit, amire ráfogtam, hogy a nyákdugó lehet, de ki tudja...
6/6 anonim válasza:
Én is nyitva voltam 1 ujjnyira és kérdeztem a dokit a nyákdugóról (direkt figyeltem mindig) :) Azt mondta az már rég elment ... Na persze, rá pár napra több darabban távozott, nem lehet összekeverni semmivel :D
Nem akkor szültem, később.
Valakinek szüléskor távozik, valakinek hetekkel korábban.
Szóval még lehet nem :)
Gyors szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!