Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha egy cmre nyitva van a...

Ha egy cmre nyitva van a méhszájam akkor elment a nyákdugó? Hogy nem vettem észre? 40 hkm

Figyelt kérdés

2012. júl. 24. 13:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a nyákdugó folyamatosan távozgatott, majdnem egy héten át. Az utolsó, legnagyobb darab már a vajúdás során lépett le.
2012. júl. 24. 14:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem feltétlenül.

Nekem akkor ment el amikor egy ujjnyiról két ujjnyira tágultam.

Eléggé nagy mennyiségű kocsonyás valami volt.

Azonban hallottam már olyat, hogy állítólag nem volt nyákdugója az illetőnek.

2012. júl. 24. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Én 2 ujjnyi méhszájjal mentem be a szülőszobára és nem találkoztam nyákdugóval sem otthon, sem a további tágulás alatt a kórházban.
2012. júl. 24. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Én sem vettem észre.
2012. júl. 24. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

én sem vettem észre.

mire a kórházba értem, már tolóim voltak, de még akkor sem láttam semmi nyákdugó félét.

az első babánál a 36. héten láttam valamit, amire ráfogtam, hogy a nyákdugó lehet, de ki tudja...

2012. júl. 24. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is nyitva voltam 1 ujjnyira és kérdeztem a dokit a nyákdugóról (direkt figyeltem mindig) :) Azt mondta az már rég elment ... Na persze, rá pár napra több darabban távozott, nem lehet összekeverni semmivel :D

Nem akkor szültem, később.

Valakinek szüléskor távozik, valakinek hetekkel korábban.

Szóval még lehet nem :)

Gyors szülést :)

2012. júl. 27. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!