Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek volt, mikor múlt el?...

Akinek volt, mikor múlt el? Linea nigra

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:
Mind a kettő terhességemnél volt. A kisebbik 2 éves és ha nagyon megnézem akkor még ott van. Persze nem erősen, de én azért látom, de szerintem "idegen" ember már nem veszi észre. Tavaly nyáron viszont még nyilvánvalóbb volt, így valamikor 1.5 év után kezdett elhalványodni.
2012. júl. 24. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem se múlt el teljesen soha. a lányom már 10 éves, most várom a kistesót és most megint erősebb
2012. júl. 24. 11:41
 3/7 anonim ***** válasza:
mindenkinek van,el nem múlik csak halványabb lesz. a fiam 5, a lányom 3, és ott volt még akkor is amikor terhes lettem a 3-al,és most sötétedett
2012. júl. 24. 12:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek van egyébként, édesanyámnak soha nem volt, pedig három gyermeket szült, a szülészeten pedig együtt feküdtem egy hatodik gyermekét szülő anyukával, neki sem volt soha.

Nekem viszont igen, 2 hónapja szültem, nem igazán látszik már.

2012. júl. 24. 12:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt, jó erős, de 5-6 hónap alatt elmúlt szülés után.
2012. júl. 24. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 4,5hónapja szültem, nekem is volt, még látszik, de egyre halványabb! A köldököm is sötétebb volt, az is kezd már a régi lenni! Remélem azért el fog tűnni, bár annyira nem zavar, inkább csak a köldököm sötétsége! :)
2012. júl. 24. 13:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Az első babánal már nem elékszem meddig látszódott. (4éves)A kicsi 6 hetes,nekem is sötét a köldököm.
2012. júl. 24. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!