Aki gátmetszéssel szült, mikor lett olyan a szex szülés után mint előtte volt?
Figyelt kérdés
Nem fáj a sebem, csak szex közben nagyon feszül. Lehet szűkebbre varrtak össze, van ilyen? Ha többet csináljuk, akkor jobb lesz egy idő után?2009. júl. 15. 15:27
1/5 anonim 

válasza:

Igen, ez nekem is így volt! Nekem azt mondta a doki, hogy ez természetes, és majd javul idővel. Hát javulni javult, de el nem múlt a feszülés, két év után is éreztem az elején még. Most meg még nem tudom, mert azóta megint szültem, majd kíváncsi leszek, most is fog-e fájni..
Ha többször "csináljátok" /:-) / akkor szerintem jobb lesz.
2/5 anonim 

válasza:

Sokáig nem olyan,sőt szerintem teljesen olyan sose lesz.Legalábbis nekem 10éve nem jött teljesen helyre,bár közben megtanultam élvezni az új helyzetet.Az új szülésem császár volt,de most sem könnyebb utána.
3/5 anonim 

válasza:

4 es fel honapja szultem, most kezd olyan lenni mint volt. Igaz az elejen meg feszulni szokott, de aztan szuper :)
4/5 A kérdező kommentje:
És lehet esetleg olyan olajat kapni ami kicsit rugalmasabbá teszi? Olyanra gondolok mint a gátmasszázshoz használt szerek. Vagy attól nem lesz jobb? Mit gondoltok?
2009. júl. 16. 00:12
5/5 anonim 

válasza:

Ne aggódj, rendbe fog jönni! Talán 3 hónap körül volt, mikor már teljesen jó volt. Azóta jobb, mint újkorában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!