Mennyit fizessek az orvosnak a szülés után?
Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom (nálunk nem lehet felfogadni). Az éppen ügyeletesnél fogok szülni. Ti mennyit adnátok/adtatok hasonló esetben?2012. júl. 23. 15:23
1/6 anonim válasza:
Semennyit. az a dolga. Ugyanúgy fog ellátni, mintha adnál neki, főleg ha szülés után adod, és nem is tud róla, hogy esetleg kicsit nyalnia kéne. Szerintem fölösleges.
2/6 A kérdező kommentje:
Az első babámnál nem adtam én sem. Az másik városban volt. A doktornőn annyira látszott hogy vérigsértődött mikor az utolsó vizsgálatkor mondta hogy minden rendben, ha nincs kérdés mehetek, és én mondtam hogy nincs, köszönöm, viszont látásra. Mikor fordúltam l láttam a dühödt döbbenetet az arcán. Ami durva hogy ez a kórház mindenhol haknizik hogy ügyeletesnél kell szülni, és ez milyen jó náluk, így nem kell külön fizetni. Háááát. Szóval elgondolkodtam hogy ha most normális orvos lenne, talán adnék valamennyit a ronda pillantás elkerülése végett. És mivel később is lehet hogy az akkori ügyeleteshez kerülök bármilyen vizsgálatra, nem akarom hogy ne úgy bánjon velem mint azt szeretném.
2012. júl. 23. 15:31
3/6 anonim válasza:
Azért adnál, hogy ne nézzen mérgesen? Vicces.
4/6 anonim válasza:
Nekem volt fogadott orvosom, de a vajúdás közepén ott hagyott! Az ügyeletesnél szültem, nagyon rendes volt! Mindennap benézett legalább kétszer, a varratszedésen is kedves volt, elmondott mindent, azóta telefonon is kerestem kérdésekkel, nagyon segítőkész volt!
20-at adtam neki, de többet is megérdemelt volna!
5/6 anonim válasza:
Nekem van fogadott dokim, ezért kap pénzt. Tudtuk, mikor felfogadtuk. Hozzá járok 15 éve. Nála születtem. Ha nem ez lenne a helyzet, nem fogadtam volna dokit, csak azért, hogy legyen. Alapból bízok mindenkiben. Nem adnék akkor pénzt, csak csináltatnék egy nagyobb ajándékkosarat, ha meg vagyok vele elégedve.
6/6 anonim válasza:
jah, ha ügyeletes akkor nem adnék 20-30 nál többet, meg max egy 5-10 a szülésznőnek.
a fogadott azért már, mert ő adott esetben végig a min 4 ctgon ott van veled a kórházban, ő vizsgál, bála szülsz, bejön a szabadidejében, varratszedésre is hozzá mész.
szülésznőnél meg azt az x órát veled tölti és ő is még a szülés előtti szakaszban is ott van, segít stb.
de ügyeletesnél csak aznap vagy az egyik betege
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!