Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés beindulása előtt...

Szülés beindulása előtt közvetlenül milyen volt a méhszáj értéked?

Figyelt kérdés
Nekem ma 38+1-en 2110-es,sokat fáj alul a hüvelyem,sok a jóslóm,keményedésem,jó lenne hamarosan túl lenni rajt.Ti milyen méhszájjal mentetek szülni?

2012. júl. 23. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:

A dokim mondta, hogy nagy jóindulattal ráfoghatja, hogy 2110-es. Sokat jóslóztam, ennek ellenére nagyon nehezen szültem sajnos.

Remélem, nálatok könnyű szülés lesz! :)

2012. júl. 23. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Mind a kettőször tökre zárttal. A 2-at ráadásul indították ott a méhszájérlelő hatására sem kezdett el kinyílni, aztán hirtelen beindult és az első 6 a második 1.5 óra alatt meglett.
2012. júl. 23. 14:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is nagyon aggódom miatta,kisfiamnál ilyenkor 2111-es volt,és így is 24 órát sétálgattam 5 perces fájásokkal,mert nem tágultam semmit.Csak oxival utána.Remélem Ő gyorsabb lesz :)
2012. júl. 23. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:

1111 voltam , de már 1 hónapja, amikor a szülőszobára mentünk, akkor is mondta a doki, hogy hát....nem nagyon tágulok....De igazából nekem szinte naponta nyílallott a hüvelyem, combom felé, nem is értettem, hogy lehetek fájásokkal is a szülőszobán 1111??

Na, fél óra múlva már mondta a szülésznő, h ácsibácsi még nyíltam egy ujjnyit...És onnan folyamatosan nyíltam kifelé....

Állítólag ez a "rejtett vajúdás" amikor szülés előtt már sok a jóslód, a nyíllalgatás....de a méhszáj nem nyílik...Viszont a kellő időben már szinte órák alatt....:)

2012. júl. 23. 14:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Délben 3000 volt. 4-kor kezdődött, 7-kor mentünk be a kórházba, akkor már 3 ujjnyira voltam kitágulva. 2 óra múlva megszületett a baba:)
2012. júl. 23. 14:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem végig 2000 volt előtte 1 nappal is.
2012. júl. 23. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Szinte teljesen zárt volt! 41 hetes voltam, a magzatvíz szivárgott, burkot repesztettek, és kaptam oxitocint, hogy legyenek fájásaim, és táguljak

10 napos kislány anyukája :)

2012. júl. 23. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
38.héttől 2111,szülés napján is ennyi volt,végül 4 óra alatt lett meg a kisfiam
2012. júl. 23. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Totál zárt volt. Az első fájástól számolva 6 óra múlva megnézettem magam (már kórházban voltam túlhordás miatt), teljesen zárt volt még mindig. Ezután 6 óra múlva szintén megnéztek mert véreztem, akkor voltam bő 2 ujjnyira nyitva. Tehát jó 10-11 óra múlva kezdtem tágulni az első fájástól számítva. A babám 19 szörnyen fájdalmas óra után bújt ki végre.
2012. júl. 23. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!