36 hetes kismama vagyok a méhszáj értékem 3100. Meddig lehet ezzel húzni? Akár a végéig is?
Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 13:32
1/9 anonim válasza:
36 hetesen nekem c2222 volt, és mégis túlhordtam 6 nappal...
2/9 anonim válasza:
Kvázi zárt vagy.
Szépen végigviheted, semmi gond ezzel.
3/9 anonim válasza:
Ez bármikor változhat.De ha ilyen marad akkor is szülhetsz előbb is -később is.Ezt nem lehet előre megmondani,én a későbbre tippelnék.
Kislányommal 2100 volt a szülés előtti napon,aztán indították...Szerintem még esze ágában sem volt kijönni.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. :)
Jó lenne már a szülésnél tartani, de látom ilyen értékekkel simán túl is hordhatom.
2012. jún. 29. 13:48
5/9 anonim válasza:
ó, nekem 1111 volt a 32. héttől. 39. hétben szültem.
6/9 anonim válasza:
Igazából az első szám a fontos, mert ha pl. "1"-es lenne, azt jelenti, h egy ujjnyira meg van rövidülve a méhnyakad, gyakorlatilag készen áll a baba. A többi csak "segítség" pl. ha 111, akkor kezd a külső-kp-belső méhszáj is kinyílni...De mondjuk ez se "szentírás" pl. 1222-vel is lehet 40+ig kihordani....
7/9 anonim válasza:
Nekem 1-1,5 ujjnyi 3 hete, teljesen zárt, ma töltjük a 40. hetet, a méhnyak puha. Ma a jövő heti indításról és vizsgálatokról beszéltünk, szóval, a tiéd még meg sincs rövidülve, általában ez tart hosszabb ideig szülés előtt, mert a nyílás a görcsöktől hamarabb bekövetkezik.
39+6 hkm
8/9 anonim válasza:
Szia.Itt szépen megtalálsz minden adatot.Én 25.hetet töltöttem ma, 2100-as a méhszájam a 32.héttől.ezzel még túl is hordhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!