Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Dr. Csaba Ákos, Sote I?

Dr. Csaba Ákos, Sote I?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi a Dr. Úrral kapcsolatban! Vélemények, magánrendelés, árak stb....

Köszönöm előre is a válaszaitokat!

2012. júl. 22. 15:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kommenteket!! Esetleg itt tudtok ajánlani még normális genetikus Uh-s dokit?
2012. júl. 22. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Dokit ajánlani nem tudok. Mivel közel forgolódom a tűzhöz, ezért tudom mondani, hogy a SOTE 1-ről vannak nagyon szélsőséges vélemények. Van akinek nagyon tetszik, van aki meg nagyon messzire kerüli. Ez normális egy közkórház esetében. A klinika, ha láttad már belülről, akkor tudod milyen. Nem egy szívderítő, de ki lehet bírni, tényleg ráférne egy felújítás. (A SOTE II. szerintem rosszabb állapotban van, mondjuk azt most újítják.) Az orvosok, hogy milyenek az meg sokszor szituáció függő is, mármint az, hogy hogyan bánnak az emberrel. azért el lehet képzelni, hogy egy X órás ügyelet után ki mennyire tud kedves lenni a pánikoló páciensekkel. Persze, ez nem indok a bunkóságra vagy a hibák elkövetésére.

A Róbert Klinika a Nyíró Gyula kórház egyik épületében lett kialakítva. A Nyírő Gyula ettől még ugyanúgy üzemel, mint közkórház, csak van a területén egy magánklinika, ami nagyon drága, véleményem szerint nem a hétköznapi keresetű embereknek van kitalálva. Mondjuk a rendelés az ott is annyiba kerül, mint más magánorvosnál, de egy szülés, pláne mondjuk választott dokival.. hát elég borsos... és annyival nem nyújt többet egy átlag kórháznál, mint amennyivel többe kerül. Legalábbis ez a tapasztalat.

2012. júl. 23. 11:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod 12-es!! :)
2012. júl. 23. 16:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedben messzire elkerülném őt. Kicsit hosszú a történetem vele kapcsolatban, de ha érdekel szívesen leírom.
2012. júl. 23. 21:59
 15/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elkerülném az egész kórházat.

Sokkal jobb szülészetek vannak a Sote-I től,ahol teljesen máshogy állnak egy szülészhez baba-mama barátan.Például Uzsoki,Szent István,János.

Én az általad említett intézményről,és az ottani dokikról,túl sok jót még nem hallottam.Saját tapasztalat is,sajnos..

2012. júl. 23. 22:33
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi csajok az infókat!
2012. júl. 26. 13:37
 17/18 anonim válasza:

Én kétszer szültem nála és mindkétszer nagyon meg voltam elégedve vele. Kiszámitható, megbizható volt, és bár a rengeteg eset, mütét, rendelés miatt igen volt, hogy órákat kellett várni rá, de mindig abszolút biztos kezekben éreztem magam. Gyors de hatékony volt, nem futottunk felesleges köröket, ami nekem különösen szimpatikus volt.

Most már nyilván végetért az a terhesség, amivel kapcsolatban kérdeztél felőle, de ha nála kötöttél ki, akkor remélem neked is olyan pozitivak voltak a tapasztalataid, mint amilyenek az enyémek voltak. gondolkodás nélkül, jó szivvel ajánlom őt mindenkinek.

2013. máj. 31. 11:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék az előttem szólóhoz. Én is hozzá jártam, és a magzatvízvételt is ő végezte. Nagyon gyorsan és fájdalommentesen. Eléggé leterhelt orvos, lehet hogy nem mindig tud kedves lenni. Soha nem kért és nem is tett célzást semmilyen juttatásra.
2013. júl. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!