Dr. Csaba Ákos, Sote I?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi a Dr. Úrral kapcsolatban! Vélemények, magánrendelés, árak stb....
Köszönöm előre is a válaszaitokat!
Szia,
Lányomnak(már nagy,19 éves) pár hónappal ezelőtt volt egy problémája(ciszta),vasárnap révén a Sote I-re mentünk.
Ő illetve Kovács Eszter dr.nő volt az ügyeletes.
A doktornőről csak rosszat tudok mondani,és sajnos Csaba Ákos dr.ról sem sokkal jobbakat.Nagyon sokat várattak,képtelenek voltak elmondani két mondatban,hogy mi a probléma,feleslegesen ijesztegettek bennünket.
Én ez alapján nagyon nem ajánlom sem a helyet(tiszta kosz,nem tudom máshogy írni),se az orvosokat.
Amit viszont tudok ajánlani Róbert Klinika(volt Nyírő):SOTE után elmentünk oda,egy órán keresztül magyarázta az orvos a probléma okát,nagyon kedvesek voltak,emberileg és szakmailag sem lehet őket összehasonlítani!
Köszönöm szépen!
Kiderült,hogy PCO betegsége van.
A SOTE-n szinte azonnal műtétet javasoltak,a Róbertben kiderült,hogy ez a ciszta a ciklus végén felszívódik.Így is lett.3 hónapig kapott fogamzásgátlót,ami már el is telt,voltunk kontrollon úgyhogy egyenlőre minden rendben:)
Hát igen,mi csak vizsgálatokon voltunk a Róbertben,azok megegyeznek a magánrendelések áraival,de a szülés-műtétek nem olcsóak.Persze,attól függ,hallottam én már,sajnos olyan szülészorvosról is,aki 150 e ft-ot kért egy szülésért..
Szerintem nézd meg a helyet,a dokit,ha szimpatikusnak találod,akkor próbáld meg.Nekem nem igazán tetszene a nagyüzem ami ott megy,meg,hogy nem valami természetes szülés pártiak.
Boldog babavárást és kívánom,hogy találd meg a megfelelő orvost!
Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak,sajnos:
A vajúdás 7 órája alatt egyszer sem nézett rám orvos,a szülésznő is csak kétszer.Kitolásnál jött be Csaba doki,eléggé lekezelő volt,nagyon éreztette,hogy nem ő a maszek orvosom(zárójel:akihez magánrendelésre jártam éppen szabin volt a szülés időpontjában,amit a 38.hét+3.napján közölt),nagyot is vágott,hónapokig szenvedtem vele,végül másfél év után kellett egy helyreállító kisműtétet csinálni,úgyhogy soha nem mennék többet oda szülni.Nagyon meg is bántam!
A kórtermek valóban nem szépek,nem tiszták(bár ez lenne a legnagyobb gond),a csecsemősök között volt nagyon kedves és nagyon nem az is.Persze,összességében csak a pici számított:),mint minden anyának.
A tesóm 3 hónapja szült a Jánosban,ott valóban más körülmények vannak.Szépek a kórtermek,a szülőszobák,lehetőség van alternatív szülésre is,és nagyon rendesek az orvosok.A tesóm választott dokija a szabadságáról jött be szülést vezetni és mindennap megnézni szülés után,hogy hogy van.Ha valakit tudok ajánlani,akkor ő az.
A kórházat megszerettem, de ezt a dokit nem. Szülés közben valamiért ő vizsgált meg egyszer, pedig más volt az orvosom és nem tetszett. Mintha egy darab hús lettem volna csak.
Amúgy nagyon szép szülésem volt és előtte feküdtem is benn sokat, és szerintem jó kórház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!