Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél hány kiló fog...

Szülésnél hány kiló fog lemenni rólam, ha már 36 hetes vagyok, de még csak 2 kgot híztam?

Figyelt kérdés

Mert ha lemegy legalább 5-6, mert ugye ennyi van a baba+ víz+ méhlepény, akkor jó fogyókúra a terhesség:-)

És mennyire elfogadható, hogy csak 2 kgot híztam?Nekem nagoyn fura-bár nem bánom:-)

2008. máj. 6. 09:32
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
örülj neki,ez a ritkábbik,hogy nem híznak a kismamák.Az furi,hogy a babád súlya sincsen rajtad.
2008. máj. 6. 09:41
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
Irigyellek, nekem annyira raktároz a szervezetem, hogy a 26. héten 9 kg plusznál tartok.Esküszöm nem eszek többet, még nasiból sem.Bevallom fagyit eszek de eddig is lecsúszott a torkomon ez az.Jó neked!!
2008. máj. 6. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:

szia!

nekem azt mondta a védőnőm, hogy volt olyan kismamája aki kevesebbel jött ki szülés után a kórházból, mint amennyivel kismama lett.

annak, hogy csak ennyit híztál örülj, ha a kisbabád fejlődött rendesen akkor mindent megkapott így is amire szüksége volt.

2008. máj. 6. 10:42
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az első igazi választ a kérdésemre.

Igen, a baba rendesen fejlődik, sőt mindig kicsit nagyobb is volt a koránál, tehát attól nem félek, hogy ővele baj lenne.

cSak furcsállom a dolgot.

És ismétlem, nem bánom, hogy csak 2 kgot híztam:-)

És ha valaki még érdemben hozzá tud szólni, megköszönöm:-)

2008. máj. 6. 10:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Tudod hány kismama irigyel most téged? :D:D Én húsz kilót hiztam anno. Ha te összesen két kilót híztál, akkor te kevesebb kilóval jössz majd ki a kórházból, mint amennyivel teherbe estél. Mert 5 kiló tuti lemegy. A babák átlagosan 3000 gramm körül vannak, meg még a méhlepény és a magzatvíz, az is megvan nagyjából két kiló. Ha esetleg a lábad is vizesedett, akkor mégtöbb lemegy. Szóval elmondható, hogy a te testsúlyod csökkent a szülés alatt, ugyanis az a két kiló plusz nem a te testsúlyodat jelenti, hanem a babáét. De ha az UH-n nem mondták, hogy túl kicsi lenne a baba, akkor minden rendben van.
2008. máj. 6. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én a második fiammal ugy mentem szülni,hogy 1 kg-t sem híztam,sőt 3 kg-al könnyebb voltam mint mikor terhes lettem.Sőt szülés után eltünt rólam még 10 kg. Alig akartam elhinni.:) Ugyhogy valószínű te is könnyebb éleszel,mint mikor terhes lettél.
2008. máj. 6. 13:26
 7/10 anonim válasza:
Én is most fogok a napokban szülni.2,5kg-ot hiztam a doki azt mondta kb 7-8 lemegy és hogy ne aggodjak mert a babám szépen fejlett.Ez csak annyit jelent hogy ami a babának kell nem bezabáltuk hanem hála az égnek a mi zsírháztartásunkból megy le.A lányommal ugyan igy voltam. JÓ NEKÜNK!!!!
2008. máj. 6. 18:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Tényleg irigyellek!:o) Lehetne egy kérdésem? Terhesség előtt optimális volt a súlyod?
2008. máj. 6. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 14 kg-t híztam terhesség alatt, szülés után azonnal lement 9 kg, majd egy hét alatt még 3 kg. Most 5 hetes a kisbabám, és nem is látszik rajtam, hogy szültem. Hát rajtad meg pláne nem fog :-) További boldog babavárást.
2008. máj. 6. 22:24
 10/10 A kérdező kommentje:

158 centi vagyok, és 67 kg-al estem teherbe, tehát nem zörögtek a csontjaim, így volt mit felélni a babának. Az elmúlt 2 év alatt folyamatosan és egyenletesen szedtem fel jó 15 kg-ot, de terhesség alatt csak a 2 kg jött rám, most 36 hetesen vagyok 69.

TEhát tényleg lehet benne valami , hogy feléli a tartalákokat, ami jó, és örülök neki:-) féltem, hogy hízok 30 kg-ot, de nem, még fogyok is:-)

Köszönöm a válaszokat, féltem, hogy mennyire normális ez így, de látom,azért vagyunk egypáran:-) Ez megnyugtat. Köszönöm a válszokat és jöhet még nyugodtan tapasztalat:-)

2008. máj. 7. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!