Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Győri szülészet, illetve...

Győri szülészet, illetve orvosok, kinél érdemes szülni?

Figyelt kérdés

Októberre vagyok kiírva szülésre, második babánkat várom, a kisfiam Debrecenben szültem, nem fogattam orvost, közel 12 óra vajúdás után, sem adtak semmilyen fájdalomcsillapítót, a magzatvizem sem akart elfolyni, a nővérek pedig azt mondták hogy ebből nem lesz ma szülés mert nem repedt még meg a magzatburok pedig már 6-7 cm-re ki voltam tágulva(ha jól emlékszem). Ezután váltottak a rezidens orvosok és az új az meg már azt mondta hogy már késő van fájdalomcsillapításhoz, megrepesztették a burkot, gázt kaptam és innentől kezdve kb. negyed óra alatt meg is lett a fiam.

Csak azért írtam le, hogy hogyan is történ a fiammal a szülés mert ez egy kicsit nyomot hagyott bennem(nagyon de nagyon félek ismét szülni), szőrnyű volt elsőnek felkészületlenül ezt átélni(persze megérte), ezért kíváncsi volnék hogy itt Győrben milyen a szülészet, hogyan bánnak az emberrel, illetve ha tényleg szeretnék ezúttal valami fájdalomcsillapítót kapni akkor kit fogadjak meg dokinak? Vagy itt annyira nem fontos egy dokit fogadni, és fizetni neki? Amúgy mennyit szokás egy szülésért fizetni? Léci írjatok nekem tapasztalataitokról minden érdekelne részletesen, előre is nagyon hálásan köszönöm segítségetek!

2012. júl. 20. 22:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Uccsó vagyok:)Sajnos nincs ultrahangja. Mindig a kórházi ultrahangra jártam én is, ami nem túl vidám dolog, bár mióta van gépi sorszámos rendszer, azóta nem vészes a várakozási idő. Én ezt szó nélkül bevállaltam, mert a doki nagyszerű.
2012. aug. 7. 12:42
 12/12 anonim válasza:

Habár jó régi már a kérdés, azért én is ajánlok orvost, hátha más is hasonló cipőben jár, mint Te.

Győrben tényleg sok a jó orvos, de ha igazán lelkiismereteset szeretne valaki, akkor mindenképpen Dr Csenge Titanillát ajánlom, illetve még Dr Lendvai Viktort (a doktornő most nem rendel 2014 őszig). Ők tényleg lelkiismeretesek, kedvesek, alaposak és az egész terhesség alatt bármikor el lehet őket érni, ha az ember bizonytalan, kérdése van, stb.

Ami az összeget illeti, se a doktor úr, se a doktornő nem mond összeget, nincs előírás náluk.

Sok anyuka az egyszeri magánrendelési díj 10x-esét adja a szülésnél, de mondom, ezt NEM Ők írták elő, csak sok kismamától hallom, hogy Ők így számolják a "hálapénzt". Dönteni mindenkinek szíve joga.

2013. ápr. 11. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!