Ha beilleszkedik a feje a babának, onnantól mennyi a szülés?
Figyelt kérdés
az enyém feje még mozgatható-így mondta a doki- én meg elfelejtettem ezt megkérdezni
jó régóta fejjel lefelé van de még nem illeszkedett be
cx 2000
2009. júl. 14. 19:26
1/5 anonim válasza:
Nahát ez az a kérdés, amire nem lehet válaszolni! Látatlanban meg főleg! Ez mindenkinél más és más. Azt sem írtam hanyadik héten jársz! A méh állapota (cx 2000) még nem jelzi, de az is változhat napról napra.
3 gyerekes laikus anyuka
2/5 A kérdező kommentje:
34hetes vagyok..
2009. júl. 14. 22:35
3/5 anonim válasza:
Hát akkor még van időd!:-)) Sztem! De ez tényleg nagyon változó. Azért még legalább két hétig bent kellene maradnia. De a te méhszájad még zárt kívül-belül, úgyhogy még sztem van időd hátra. Az, hogy a fej beilleszkedik jelentheti lassan a szülés kezdetét, de a te babád még jól érzi magát bent! Sok egészséget!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én holnap leszek 40 hetes és nekem még nincs beilleszkedve. Fejvégű nekem is, de még annyit mozog, hogy tuti nem illeszkedett be. Remélem holnapra összeszedi magát, nehogy e miatt legyen valami komplikáció esetleg császár.
Szerintem is ráérsz még, majd 4 hét múlva kezdhetsz készülődni, addig pihizz sokat. Gyors szülést!
5/5 anonim válasza:
szia! nekem az első babám már 20hetesen!!! fejjel lefele volt, medencevégűen és még húztuk 20 hétig. ha a méhszáj rendben, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!