Ha be kell feküdnöm a kórházba, és rám jön a szülés, akkor is behívhatom a választott szülésznőt?
Figyelt kérdés
Mert ha nem szülök meg, akkor csütörtökön be kell feküdnöm, és ha a kórházban jön rám a szülés, akkor attól függetlenül még felhívhatom a választott szülésznőt, vagy azt kell elfogadnom, aki ott van ?2009. júl. 14. 17:36
1/4 anonim válasza:
Természetesen behívhatod! Beszéld meg vele előre, hogy befektetnek, ha beindul a szülés meg rögtön hívd.
2/4 anonim válasza:
...és lehet jó, ha titokban csinálod (aki éppen elkezd foglalkozni veled, annak nem kell addig szólni, hogy jön a váltás, mert akkor lehet nem kapsz annyi figyelmet, sőt, ha nem érkezik meg mégsem a választott szülésznő valamiért, akkor nem lennél jó helyzetben) Szóval magadra gondolva "titokban" intézd szerintem.
Sajnos ez van...
3/4 anonim válasza:
Persze nyugodtan szólhatsz neki,hisz azért a "saját"szülésznőd.Azért tényleg mindenképp beszéld meg vele,hogy befekszel,és mondjuk nálunk úgy működik,hogy akinek van fogadott orvosa,azt felhívják.Nálatok nemtom hogy megy.Sok szerencsét!
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én is csütörtökre vagyok kiírva, nekem is akkor kell befeküdnöm:) Remélem mind kettőnknek gyorsan és simán megy majd minden! :) Sok sikert! Szép szülést és gyönyörű kis bébit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!