Tulélheti a baba ha 29-30 héten születik? 29 héten
járok és 2 napja furán érzem magam
Figyelt kérdés
2009. júl. 14. 12:55
1/8 anonim válasza:
Szia!
Elméletileg nagy az esélye, hogy minden oké lesz. Ilyenkor a tüdőn van a hangsúly, inkubátorba teszik a babót és tüdőérlelő injekciót kap+ "hízlalják", mert a zsírréteg még nem megfelelő a kinti hőmésrékletváltozások elviseléséhez.DE ne gondolkozz ilyeneken , lehetőleg ne jöjjön még ki, minden nap elteltével javulnak az esélyei!!:) /Nem veszélytelen az inkubátor!/
2009. júl. 14. 12:58
2/8 anonim válasza:
Tul elheti igen, de .... meg sok sok rizikofaktorors azert a dolog, ugyhogy inkabb az orvosoddal konzultaljal, es elözzetek meg a koraszüles lehetöseget.
2009. júl. 14. 14:09
3/8 anonim válasza:
Ha teljesen zárva van a méhszájad, akkor mostanában nem fog kijönni, ne aggódj. Amúgy tudod, hogy hogy állsz ezügyben? 3000 az az érték, ami azt jelenti, hogy a méhnyak nem rövidült meg még, és a méhszáj is teljesen zárt. Egyébként, ha ilyenkor jön, akkor már 75% kb. az esély a túlélésre.
2009. júl. 14. 17:37
4/8 anonim válasza:
Szia!
Mit értesz azon, hogy furán érzed magad? Ezt jó lett volna kifejtened.
2009. júl. 14. 22:09
5/8 A kérdező kommentje:
a dokim szabin van vagyis aki itt a faluba van.
2 hete voltam orvosnál semmi gond nem volt.De most pár napja fáj a derekam és hasmenés szerü hasgörcseim vannak.
Van már 3 manom és melettük még pihenni se tudok.Köszi mindenkinek a választ
2009. júl. 15. 09:48
6/8 anonim válasza:
Szerintem menj el mindenféleképpen szakorvoshoz és ne stresszel magad azzal ,hogy mi van akkor ha!! Én most 32hetes vagyok már és kétgyerekkel vagyok itthon Fekszek pihenek méghozzá úgy hogy bevonom őket a pihenésbe (társasozunk , rajzolunk ,filmet-mesét nézünk) Én sem vagyok a helyzet magaslatán görcsölgetek keményedek és az időjárás nagyban befolyásol minket most, csinálj hűvöset Vizeslepedő+ ventillátor csodákra képes (hagyd hogy a gyerekek nedvesítsék virágspricnivel vagy vizipisztolyal a lepedőt addígis lefoglalják magukat és fontosnak érzik magukat mert feladatuk van).
2009. júl. 15. 15:59
7/8 anonim válasza:
Szia!
A húgom a 28. héten született még 1980-ban (1150 grammal és 38 cm-rel). Ma már egy gyönyörű felnőtt nő, semmi baja.
Ezzel azt akarom mondani, ha 29 évvel ezelőtt életben maradt, akkor a mai technikával és orvosi tudással szinte 100%!
De ne gondolj ilyenekre, inkább élvezzed az utolsó 10 hetet! :-)
29 hetes 6 napos kismama
2009. júl. 16. 08:24
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a nyugtatást.azota voltam a korházba megnézett egy doki és azt mondta minden rendbe van csak pihenjek többet.Kicsit megnyugodtam.Mégegyszer köszi nektek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!